Cautare

4673 de rezultate pentru "05" (1.76 secunde)
Alegerile anticipate nu mai sunt dorite nici de partidele din coalitia aflata la guvernare, nici de Opozitie. Singurul care insista pentru declansarea acestora ramane presedintele Traian Basescu.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a trimis Comisiei juridice decizia Curtii Constitutionale din 1 februarie 2005 privind neconstitutionalitatea articolului 25 din Regulamentul Camerei, care da posibilitatea schimbarii din functie a presedintelui acestei institutii.
Conducerea Camerei nu a fost de acord cu cererea unor deputati de a li se acorda mai multe minute gratuite pe telefoanele mobile cumparate si platite din banii contribuabililor.
“Mana dreapta“ a lui Nicolae Vacaroiu va fi, in acest mandat, Constantin Dan Vasiliu, membru PD si vicepresedinte al BPN al democratilor.
Conferinta de presa de ieri, 27 februarie a.c., a Organizatiei Judetene a PNL Constanta, a fost deschisa de senatorul Puiu Hasotti, care nu a ratat nici de aceasta data ocazia de a ironiza Partidul Social Democrat.
Sedinta Consiliului Local pe luna februarie a fost una dintre cele mai animate de la inceputul actualului mandat al alesilor Mangaliei.
Trecerea in revista a proiectelor de hotarire prevazute astazi pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local a constituit tema conferintei de presa organizata ieri de primarul Iuliu Ilyes.
Consilierii locali au aprobat ieri majorarea tarifelor de salubritate asa cum a cerut Florisal, care inca mai detine monopolul in acest domeniu in municipiu.
Relatiile Prefectura - Primaria Municipiului Constanta sunt, pe zi ce trece, din ce in ce mai incordate, in ciuda faptului ca prefectul Danut Culetu declara, in urma cu ceva timp, ca este dispus sa discute cu primarul Radu Mazare pe teme care vizeaza municipiul.
Coruptia a ajuns la rang de mare cinste acolo unde gaseste teren propice.
In cursul zilei de ieri, 17 martie a.c. la Inspectoratul scolar Judetean, prefectul Danut Culetu i-a investit in functii pe cei trei noi inspectori ai Inspectoratul scolar Judetean Constanta:
In ultimele doua numere ale Cotidianului Replica de Constanta am sesizat neregulile inregistrate in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, din momentul in care conducerea institutiei a fost preluata de Petrica Miu.
In cursul zilei de ieri, la sediul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta a avut loc o conferinta de presa la care au participat, alaturi de directorul general al CN APMC, Mircea Banias, respectiv directorul Vicentiu Petrescu, si deputatul PD Laurentiu Mironescu.
Dupa cum am mai semnalat in numerele anterioare ale Cotidianului Replica de Constanta, dupa demisia celor doi inspectori Petrica Miu si Constantin Caracoti, de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, au iesit la lumina toate neregulile din interior.
Spre deosebire de alte ocazii, cand era chemat in fata Comisiei SRI in toiul unor scandaluri pentru a da anumite explicatii si de fiecare data evita confruntarea cu ziaristii, de aceasta data Radu Timofte a fost mult mai cooperant.
Premierul liberal Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ca va trece la represalii impotriva colegilor de partid si de coalitie care au contestat in Parlament noile formulare ale declaratiilor de avere propuse de catre Guvern.
Premierul liberal Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ca va trece la represalii impotriva colegilor de partid si de coalitie care au contestat in Parlament noile formulare ale declaratiilor de avere propuse de catre Guvern.
Presedintele Traian Basescu o sprijina total pe ministrul Justitiei Monica Macovei in actiunea de reformare a Justitiei si a avertizat ieri ca politicul nu va permite o justitie independenta in coruptie si ineficienta.
google-analytics.com