Cautare

3308 de rezultate pentru "05 09 2010 jud vaslui" (2.83 secunde)
Senatoarea Doina Silistru si deputatul Dan Bordeianu, lansare la Ivanesti La Ivanesti, senatoarea PSD de Vaslui Doina Silistru si deputatul PNL Dan Bordeianu si-au lansat candidaturile pentru un nou mandat la Senat, respectiv Camera Deputatilor.
Senat Calin Popescu Tariceanu (Bucuresti) Titus Corlatean (Bucuresti) Gabriel Oprea (Bucuresti) Dumitru Pelican (Bucuresti) Daniel Barbu (Bucuresti) Ecaterina Andronescu (Bucuresti) Victor Ciorbea (Bucuresti) Dan Voiculescu (Bucuresti) Catalin Croitoru (Bucuresti) Florian Popa (Bucuresti) Corneliu Dobritoiu (Bucuresti) Gabriel Mutu (Bucuresti) Ioan Cristina (Arad) Ion Popa (Arges) Serban Velca (Arges) Constantin Tamaga (Arges) Ionuti-Elie Zisu (Arges) Dragos Luchian (Bacau) Vasile Nistor (Bacau) Dan Tataru (Bacau) Damian Draghici (Bacau) Dorin Dobra (Bistrita-Nasaud) Ioan Denes (Bistrita-Nasaud) Doina Federovici (Botosani) Petru Mihailescu (Botosani) Viorel Grigoras (Botosani) Sebastian Grapa (Brasov) Viorel Chiriac (Brasov) Ioan Ghise (Brasov) Marius Niculoiu (Brasov) Ion Rotaru (Braila) Catalin Boboc (Braila) Doina Tudor (Buzau) Eugen Teodorovici (Buzau) Victor Mocanu (Buzau) Stefan Tomoiaga (Calarasi) Iulian Dumitrescu (Calarasi) Marius Nicoara (Cluj) Puiu Hasotti (Constanta) Alexandru Mazare (Constanta) Mircea Banias (Constanta) Nicolae Moga (Constanta) Mihai Fifor (Dolj) Florea Voinea (Dolj) Mario Oprea (Dolj) Mircea Geoana (Dolj) Cristiana Anghel (Dolj) Leonardo Badea (Dambovita) Sorin Rosca Stanescu (Dambovita) Valentin Calcan (Dambovita) Gheorghe Saghian (Galati) Paul Ichim (Galati) Eugen Durbaca (Galati) Niculae Badalau (Giurgiu) Lucian Iliescu (Giurgiu) Marian Pavel (Ialomita) Ion Toma (Ialomita) Varujan Vosganian (Iasi) Sorin Lazar (Iasi) Florin Constantinescu (Iasi) Mihaela Popa (Iasi) Marin Burlea (Iasi) Gabriela Firea (Ilfov) Nicolae Nasta (Ilfov) Darius Valcov (Olt) Mihai Nita (Olt) Dan Sova (Olt) Georgica Severin (Prahova) Daniel Savu (Prahova) Ion Luchian (Prahova) Stefan Oprea (Prahova) Augustin Mitu (Prahova) Neculai Bereanu (Suceava) Tiberiu Bradatan (Suceava) Ovidiu Dontu (Suceava) Mihai Neagu (Suceava) Nicolae Monanu (Teleorman) Crin Antonescu (Teleorman) Timotei Stuparu (Teleorman) Octavian Motoc (Tulcea) Trifon Belacurencu (Tulcea) Florian Coca (Valcea) Remus Nitu (Valcea) Marin Cotescu (Valcea) Petru Filip (Vrancea) Cristian Dumitrescu (Vrancea) Gheorghe Pop (Salaj) Matei Suciu (Timis) Ilie Sarbu (Timis) Doina Silistru (Vaslui) Gabriela Cretu (Vaslui) Nelu Tataru (Vaslui) UDMR Marko Bela (Mures) Lista este in curs de actualizare, aceasta putand fi completate dupa rezultatele definitive publicate de BEC si incheierea operatiunii de redistribuire a mandatelor.
Ford Romania a solicitat recent oferte de pret de la furnizorul de gaze naturale din Vaslui, SC Est Gas SA, desi fabrica primeste in prezent gaze de la Conef Gaz SRL, a precizat, pentru GdS, Nadia Crisan, reprezentant al companiei de autoturisme.
"Nu regret pasul facut, chiar daca vin de la Vaslui, o echipa de Liga I, la Liga a II-a.
Ros-albastrii vor fi capi de serie in playoff, la fel ca Vaslui, si vor avea adversari accesibili.
Procesul violatorilor din Vaslui a luat sfarsit. ... Procesul violatorilor din Vaslui s-a incheiat. Cei sapte tineri din Valeni, care au violat o eleva de 18 ani pana la lesin, au scapat de pedepsele maxime.
Presa din judetul Vaslui a publicat, cu dovezi, o serie de materiale care demonstreaza cum liberalii din toate organizatiile locale trebuiau sa raporteze la Secretariatul general al PNL cazuri in care membri PSD (cazuri de primar in iunie 2016, presedinti de organizatie sau alti membri importanti) sunt sau au fost numiti directori de scoli.
Simplul fapt ca PSD a pierdut la Vaslui nu inseamna ca Vaslui a devenit Paris, desi unele parti ale Parisului devin Vaslui.
Deja s-a scris si comentat mult despre meciul de sambata, din Moldova, FC Vaslui - Universitatea 3-3, si probabil ca suporterii Stiintei si cititorii GdS s-au saturat de opinii peste opinii, unele diametral opuse. Ce am vazut eu in "luptele" de la Vaslui?
Am solicitat buletinele de presa zilnice ale Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, judet pe care il reprezint in fata dumneavoastra. ... Si in judetul Vaslui, ca in orice alt colt al tarii, se moare pe sosele si nu numai.
Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit in sediul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Vaslui. Potrivit ISU Vaslui, la sosirea echipajelor de interventie, incendiul se manifesta in camera serverelor si exista pericol de propagare la intregul nivel.
La data de 1 august 2010, ora 12.00, lucratori din cadrul Sectiei 21 Politie au actionat in zona unei piete din sectorul 6, pentru depistarea persoanelor care comercializeaza produse din tutun, fara respectarea conditiilor legale. ... Emil de 19 ani din jud. ... Elena, 19 ani din jud.
La data de 6 septembrie 2010, ora 15.00, Sectia 6 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 - Sector 2 cu privire la faptul ca in b-dul. ... Nicoleta de 34 de ani din jud. ... IONUT de 30 de ani din jud.
La data de 20 septembrie 2010, ora 12.40, Sectia 8 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 - Sector 2, cu privire la faptul ca pe str.
In noaptea de 15/16 noiembrie 2010, in jurul orei 00.00, lucratori din cadrul Sectiei 9 Politie au fost indrumati prin Dispeceratul 112 - Sector 2 sa se deplaseze pe sos. ... Marian de 24 de ani din jud Giurgiu si F.
La data de 25 noiembrie 2010, politisti din cadrul Sectiei 21 Politie - Biroul de Investigatii Criminale i-au prins in flagrant pe M. ... VASILE de 18 ani, ambii din jud. ... MIHAI de 26 de ani din jud.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 23:30, W. ... ION de 37 de ani din jud. ... Calina de 79 de ani din jud.
La data de 16 decembrie 2010, intre orele 09.00 - 14.00, ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 4 impreuna cu inspectori din cadrul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor au actionat in zona a doua piete din sectorul 4, pe linia comercializarii carnii si a produselor din carne, rezultatul fiind urmatorul:
In noaptea de 17/18 decembrie 2010, in jurul orei 03,00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 23 Politie i-au prins in flagrant pe aleea Barajul Bistritei, pe D. MIHAI de 24 de ani din jud.Calarasi si S. SORIN de 36 de ani din jud.
Toma de 54 de ani din jud. ... In noaptea de 08/09 februarie 2011, in jurul orei 23.45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 10 Politie l-au prins in flagrant pe un minor de 15 ani din jud.
google-analytics.com