Cautare

3308 de rezultate pentru "05 09 2010 jud vaslui" (5.41 secunde)
razboi de tesut - Cristina Niculescu din jud. ... Stan Costica din Babeni, jud. ... Filoteea Drajmici din satul Paltinul, comuna Vatra Moldovitei, jud.
- In vacanta de vara a anului 1961, pe cand aveam 15 ani, ma aflam in statiunea Lacul Rosu (jud. ... David, din comuna Poienarii-Burchii, jud. ... Schmidt Ladislau, functionar in industria miniera, din Petrila, jud.
Dorel de 36 de ani, din Budesti, jud. ... Florin de 37 de ani, din Budesti, jud. ... Cristian de 40 de ani, din Budesti, jud.
In perioada iulie - octombrie 2010, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au documentat activitatea infractionala a unei grupari de proxeneti, despre care se detineau informatii ca prin intermediul unul club de noapte situat pe Calea Dorobantilor, sector 1, folosit ca paravan, coordoneaza o retea de prostituate de lux angajate ca danasatoare.
La data de 02 decembrie 2010, in jurul orei 08:00, H. ... La data de 2 decembrie 2010, in jurul orei 19:35, S. Cristian de 26 de ani din jud. ... La data de 02 decembrie 2010, in jurul orei 17:35, M.
VICTOR de 38 de ani din jud. ... VIOREL de 38 de ani din jud.Vaslui, care au sustras din incinta unei societati comerciale, mai multe componente metalice din fier, pentru valorificare.
O delegatie oficiala romana alcatuita din reprezentanti ai Consiliilor Judetene din Vaslui si Iasi nu a fost lasata sa intre ieri in Republica Moldova, fiind oprita in vama moldoveneasca Leuseni.
Se iau salariile din octombrie 2010, diminuate cu 25%, si se majoreaza cu 15%. ... Situatia este mult mai grava in Vaslui.
La data de 11 august 2010, in jurul orei 10.30, Sectia 7 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca in sos.
La data de 28 septembrie 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 7 Politie i-au depistat pe doi minori de 16, respectiv 17 ani, ambii din Bucuresti, care, in cursul noptii de 23/24.09.2010, impreuna cu I. Marin de 18 ani din Jud.
Astfel, se sustine ca, spre deosebire de demersul initiat in anul 2010, in cazul de fata Ministerul Administratiei si Internelor se afla in situatia de a lua masuri de incetare a raporturilor de munca sau de serviciu ale politistilor, cadrelor militare, preotilor militari, soldatilor si gradatilor voluntari, functionarilor publici si personalului contractual, in vederea respectarii prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2011, in ceea ce priveste incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 11.25, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 4 Politie au observat pe B-dul. ... AUREL de 21 de ani din jud.
La data de 28 decembrie 2010, ora 10.20, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 23 Politie l-au depistat in zona unui complex comercial, pe D. Mures de 43 de ani din jud.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Liderii PNL au decis la ultima sedinta a Comitetului Executiv al partidului sa-i retraga sprijinul politic prefectului de Vaslui, Paul Toderica, pe motiv ca nu si-a indeplinit atributiile care-i reveneau.
Dumitru Buzatu, presedintele PSD Vaslui, organizatie unde Ana Birchall avea inscrisa candidatura, confirma indirect varianta acesteia. Cu cateva ore inainte de a se discuta in sedinta Comitetului Executiv lista candidatilor de la Vaslui, Buzatu declara ca Ana Birchall figura printre candidatii organizatiei.
Doina Silistru, senatoare de Vaslui, a sustinut o declaratie politica intitulata 'Insuportabila ,,suportabilitate"', pe care o puteti citi in continuare.
Cele mai recente declaratii critice au venit de la Vaslui. ... Merge singur peste tot", a declarat presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu. ... Nici nu se pune problema sa avem noi ceva de pierdut dupa decizia celor de la PC", a aratat si Florin Ciurariu, liderul PNL Vaslui.
google-analytics.com