Cautare

47781 de rezultate pentru "0245 ce judet este" (3.75 secunde)
Liderii USL au declarat pentru gandul ca, in urma centralizarii datelor venite din teritoriu, dupa efectuarea sondajelor de opinie, scorul Uniunii la nivel national este situat intre 60 - 66%.
Episodul de azi este dedicat celui mai important edificiu din centrul orasului Calarasi - Palatul Administrativ, o cladire emblematica - si Casei Prefectului, un edificiu la fel de frumos din punct de vedere arhitectural, situat in spatele Palatului.
Astfel, conform datelor sondajelor judetene ale PSD, niciuna din cele 16 primarii ale oraselor resedinta de judet detinute de PDL si UNPR nu ar fi castigata de candidatii USL.
Asistenta tehnica este acordata inca de organele deconcentrate ale Ministerului Agriculturii. In acest domeniu de activitate, responsabilitatea este tinuta la nivel central.
In Constanta, 14 candidati se bat pentru sefia legislativului judetean, fiecare cu sanse mai mari sau mai mici, dar este aproape axiomatic faptul ca viitorul presedinte al Consiliului Judetean va fi ales din randul principalelor patru partide parlamentare:
Doar jumatate din sumele din impozitele colectate de la sutele de mii de locuitori din judet se intorc inapoi de la guvern. Cel mai vitregit este Doljul la capitolul subventii primite de la centru.
Doar jumatate din sumele din impozitele colectate de la sutele de mii de locuitori din judet se intorc inapoi de la guvern. Cel mai vitregit este Doljul la capitolul subventii primite de la centru.
Desigur, fiecare judet are specificul lui investitional si tendinte diferite de dezvoltare. ... În cele ce urmeaza, va prezentam tendintele de dezvoltare în fiecare judet. ... Cu siguranta, este cea mai mare investitie din regiunea Oltenia, dar nu singura.
Desigur, fiecare judet are specificul lui investitional si tendinte diferite de dezvoltare. ... În cele ce urmeaza, va prezentam tendintele de dezvoltare în fiecare judet. ... Cu siguranta, este cea mai mare investitie din regiunea Oltenia, dar nu singura.
"Sintem siguri ca majoritatea alegatorilor din judet vor fi alaturi de noi si duminica avind in vedere ca in primul tur Adrian Nastase s-a clasat pe primul loc la nivelul judetului Satu Mare”, a declarat Gheorghe Ciocan in cadrul unei conferinte de presa la sediul partidului, la care au mai participat proaspetii parlamentari Mihaela Rusu si Sever ster.
46,7% "Adevarul" a calculat dinamica promovabilitatii de la Bacalaureat in ultimii patru ani astfel incat sa ocoleasca manipularea la care au recurs autoritatile scolare pentru a-si ameliora statisticile Descurajarea elevilor de a participa la Bacalaureat, pentru ca inspectoratele scolare sa iasa bine in statistici, este una dintre explicatiile pentru care, oficial, rezultatele examenului de maturitate arata anul acesta ceva mai bine decat in ultimii doi ani.
Luna trecuta, rata somajului în judet a atins cel mai mic prag din ultimul an si jumatate.
"Ca si suprafata agricola, Doljul este al doilea judet din tara, dupa Timis", a declarat Cornel Popa, directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj. ... "Este un judet cu potential agricol foarte mare, potential pe care am putea sa-l valorificam la maximum", a adaugat Popa.
În plus, acesta a declarat ca seceta a afectat si puietii plantati în judet anul trecut de angajatii Directiei Silvice.
Este si momentul in care apar intrebarile de genul "veti mai candida?", "tintiti inca un mandat?" sau "ce ati facut pentru cetatenii care v-au trimis in Parlament?". ... Ce s-a intamplat? ... Apoi, Partidul Social Democrat si reprezentantii sai au dat ocazia guvernantilor sa demonstreze de ceea ce sunt in stare.
Doar 25% din suprafete sunt cultivate ca la carte Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj recunoaste ca doar 25% din suprafata arabila este cultivata la standarde europene, adica se foloseste tehnologie completa si se obtin culturi bune atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ.
Cei angajati contribuie lunar la fondul de pensii doar cu o suma de 5,4 ori mai mica decât cea necesara pentru plata pensiilor în judet. Populatia Doljului este din ce în ce mai îmbatrânita.
Daca acest lucru nu mai reprezenta o noutate si avea drept motiv si faptul ca zeci de mii de cetateni cu drept de vot din judet se afla la munca in strainatate, interesant de observat este ca in turul II mai bine de 10% dintre satmarenii care s-au prezentat la urne in primul tur au preferat sa stea in fata televizorului sau sa faca altceva.
Alesii doljeni cred ca reprezentantii Directiei Generale a Finantelor Publice, institutie care va imparti banii primariilor din judet de la 1 ianuarie 2007, nu cunosc problemele din teritoriu si nu vor reusi sa distribuie banii dupa nevoi.
Anchetele sociale realizate de primariile din judet au eliminat de pe listele celor care primesc ajutor social aproximativ 3.000 de beneficiari.
google-analytics.com