Cel mai nou si mai interesant serviciu oferit site-urilor din portofoliul ARBOmedia este acum lansat la apa: proprietarii de site-uri isi pot alege un site din portofoliul ARBOmedia cu care sa schimbe in regim 1:1 afisari, fara a mai apela la serviciul de banner exchange. Acest serviciu evita discutiile legate de promovarea unor sectiuni din care proprietarii castiga bani altfel decat prin publicitatea prin bannere.

Gratie acestui nou serviciu, un site poate promova o anumita sectiune sau chiar un serviciu al unui tert (partener, sponsor etc) oferind la schimb spatiu pe site-ul sau. Singurele conditii sunt:

- ambele site-uri sa fie in portofoliul ARBOmedia

- ambele site-uri sa vrea sa schimbe aceste bannere intre ele.

Formatele pe care se pot face aceste schimburi 1:1 sunt full banner (468x60), leaderboard (728x90), skyscraper (120x400), island banner 300x250. Nu sunt permise formate intruzive (rollover, out-of-the-box, videoad, stickyad). Campaniile vor fi setate de catre ARBOmedia dupa primirea acceptului ambelor parti pentru schimb, si vor avea prioritate redusa in fata campaniilor platite.

Pana in acest moment mai multe site-uri s-au aratat interesate sa benficieze de acest nou serviciu: www.copilulmeu.ro, www.culinar.ro, www.ultrapro.ro, www.floridelux.ro, www.afterhours.ro, www.dol.ro.