It.bzi.ro: Ti-a fost spart contul de Facebook? 5 pasi ca acest lucru sa nu se mai intample
Securitatea contului de Facebook este foarte importanta pentru toti utilizatorii. In afara protectiei pe care o asigura reteaua de socializare, contributia userilor este esentiala.

Cinci pasi pentru protejarea sau recuperarea contului de Facebook:

1. Schimba parola
Cel mai simplu mod de a-ti proteja contul este schimbarea parolei in mod regulat. Astfel, daca cineva a obtinut acces la contul tau nu va putea beneficia de acest lucru pe o perioada lunga de timp.

2. Revendica-ti contul
Daca cineva a obtinut accesul la contul tau de Facebook, este posibil sa schimbe parola. Din fericire, Facebook iti da posibilitatea de a-ti revendica contul urmand pasii de identificare de la Help Center.

3. Reactualizeaza antivirusul de pe computer
Pana in acest moment majoritatea virusilor Facebook se limiteaza la trimiterea mesajelor si adaugarea prietenilor. Acest lucru se poate schimba si de aceea o masura de prevenire este actualizarea frecventa a programelor de antivirus.

4. Triaza aplicatiile Facebook
Fiecare aplicatie pe care o folosesti pe Facebook poate compromite securitatea contului. De aceea este recomandat sa stergi toate aplicatiile pe care nu le folosesti in mod curent.

5. Anunta-ti prietenii de o eventuala problema
Daca ai probleme de securitate pe contul de Facebook anunta-ti prietenii pentru a ii proteja de eventualele mesaje trimise de virusi in numele tau.