JOCURILE OLIMPICE LONDRA 2012, se afla in cea de-a patra zi de desfasurare, iar SCRIMA este sportul caruia GOOGLE ii dedica astazi un logo special.
La LONDRA 2012, lotul de SCRIMA al Romaniei este compus din opt sportivi: Radu Daraban - floreta individual, Rares Dumitrescu, Tiberiu Dolniceanu si Florin Zalomir - proba de sabie pe echipe si invidual, Simona Alexandru, Ana Maria Branza si Anca Maroiu - proba de spada pe echipe si individual, Bianca Pascu - proba de sabie individual.
Dupa desfasurarea probei de sabie individual masculin, in a treia zi a JOCURILOR OLIMPICE LONDRA 2012, la SCRIMA, medalia de aur a fost obtinuta de sportivul ungar Aron Szilagyi, care l-a invins in finala, scor 15-8, pe italianul Diego Occhiuzzi. Occhiuzzi a trecut in semifinale de romanul Rares Dumitrescu. Rusul Nikolai Kovalev a obtinut medalia de bronz, dupa ce s-a impus in fata lui Dumitrescu cu scorul de 15 la 10.
De cand au inceput JOCURILE OLIMPICE 2012, GOOGLE dedica, zilnic, cate un logo special sporturilor de la LONDRA. Vineri GOOGLE a celebrat ceremonia de deschidere, sambata proba de tir cu arcul, iar duminica proba de sarituri in apa.