It.bzi.ro : 8 aplicatii cu care sa incepi pe un iPhone nou

Bun, ti-ai luat un iPhone, dar de ce sa nu-l folosesti la capacitatea lui maxima ! Mai jos gasesti aplicatiile care nu trebuie sa lipseasca de pe nici un iPhone.

Adobe Reader (gratuit)
Cel mai cunoscut cititor de PDF-uri. Este usor de folosit, eficient si citeste o gama larga de formate .pdf, inclusiv cele protejate cu parola.

Pages (7,99 euro)
Cel mai avansat program de editare si citire de documente word. Are functii interesante ca share and print, find, document setup. Poti creea documente noi si poti edita documentele existente.

Dropbox (gratuit)
Cel mai renumit serviciu de stocare online a fisierelor. Cu dropbox ai fisierele tale oriunde si le poti accesa de pe mai multe device-uri. Daca nu ai cont, urmeaza acest link pentru a creea unul si primesti 250MB bonus.

Google Translate (gratuit)
Celebrul serviciu de traducere de la Google, util atunci cand te lovesti de un cuvant necunoscut. Include 63 de limbi (inclusiv romana) si poate traduce cuvinte sau scurte fraze dintr-o limba in alta.

AppBox Pro (1,59 euro)
Cel mai complet pachet de utilitati intr-o singura aplicatie. Cuprinde aplicatii ca: unit convertor, calculator, lanterna, translator, schimb valutar, rigla si multe altele.

Find My iPhone (gratuit)
O aplicatie perfecta daca nu-ti mai gasesti iPhone-ul. Cu ajutorul ei, de pe alt device iti poti bloca, sterge, localiza sau trimite un mesaj text pe device-ul pierdut.

Si ca sa ai ce face in momentele de plictiseala Angry Birds (0,79 euro) si Where’s My Water? (0,79 euro) sunt printre cele mai populare si captivante jocuri.