ZF.ro: Campanie de abonare la Romtelecom: cu ce oferte vine compania

Romtelecom, numarul doi pe piata locala de servicii de televiziune si internet pe linii fixe, a lansat o noua campanie de abonare, prin care le ofera clientilor reduceri ale tarifelor de lista daca semneaza contracte pe unul sau doi ani pentru pachete care sa includa minim doua servicii.
"Incepand din 13 aprilie 2012, clientii care aleg pachetele de televiziune, voce fixa si internet de la Romtelecom pot sa faca economii de 300 lei (TVA inclus) pentru orice contract incheiat pe o perioada de 2 ani, beneficiind si de un telefon fara fir, inclus", potrivit oficialilor Romtelecom.
Pachetele sunt disponibile in 12 variante care cuprind doua sau trei produse. Toate pachetele includ abonamentul maxim de televiziune cu 119 canale, Dolce iMaxim (pe tehnologie IPTV), respectiv Dolce Maxim (prin satelit) cu 99 canale, si voce fixa sau voce fixa si internet, menite sa permita personalizarea ofertei in functie de nevoile efective ale unei gospodarii.
"Clientul care opteaza pentru noile oferte Romtelecom va economisi pe parcursul perioadei contractuale de doi ani 300 lei (71,12 euro, TVA inclus), provenind din reducerea abonamentelor aferente primului an de contract si din contravaloarea chiriei telefonului fara fir pentru 24 de luni.
Preturile pachetelor incep de la 11,93 euro/luna, cu TVA, pentru primul an de contract, pentru pachetele de doua servicii, de televiziune si voce (care includ Dolce Maxim/Dolce iMaxim si Voce Fix 100), si de la 14,41 euro/luna, cu TVA, pentru pachetele de trei servicii. Echipamentul aferent serviciului de televiziune se ofera in chirie, cu plata lunara incepand cu 1,74 euro, cu TVA".
"Noile pachete de primavara vin cu avantajul de a avea acces la cat mai multe canale de televiziune, indiferent de optiunile individuale ale clientilor pentru internet si voce", explica Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie si Comercial Rezidential, al Romtelecom.
Noua oferta este disponibila clientilor rezidentiali noi si existenti, dar aflati in afara perioadei minime contractuale.