Realitatea.net informeaza : Prototipul TV revolutionar: bagi mana in televizor si modifici imaginea

O studenta a pus la cale un prototip TV prin care imaginile reale se pot transforma in imagini virtuale si pot aparea pe ecran.
O studenta din California, Jayne Vidheecharoen, de la Art Center College of Design, a realizat un prototip TV care revolutioneaza tehnologia, informeaza Daily Mail, citat de Mediafax.
Odata ce utilizatorul isi introduce mainile in spatele televizorului, acestea apar pe ecran. Ba mai mult, imaginea poate fi modificata.
Vidheecharoen marturiseste ca mai are pana sa realizeze acest lucru, dar sustine ca are un as in maneca - prototipurile sale sunt conectate la internet, ceea ce inseamna ca spatiul computerizat poate fi impartasit cu alte persoane.
Ceea ce a realizat este extraordinar, dar componentele si materialele intrebuintate sunt ieftine si nu neaparat hi-tech. Studenta este foarte dornica sa imbunatateasca prototipul si isi da seama de potentialul comercial enorm al inventiei sale.
"Pot specula in legatura cu o gramada de intrebuintari ale acestor prototipuri, de la construirea unor lumi paralele la show-urile cu papusi", a sustinut ea. Vidheecharoen a atras fonduri pentru proiectul sau prin Kickstarter, un site care prezinta proiecte creative si care ii lasa pe membri sa doneze bani pentru dezvoltarea acestora.