REALITATEA.NET informeaza: Cum se vede vara politicienilor pe Facebook VIDEO
Au uitat de politica si au facut sport, s-au bronzat la plaja si au stat mai mult cu cei dragi, iar cand s-au intors din concedii, au postat imaginile pe Internet.
Deputata Oana Niculescu Mizil si-a petrecut intr-un mod sanatos: a facut sport in Parcul Tineretului. Imbracata in colanti si bustiera, social-democrata a facut Tae-Bo in aer liber. S-a relaxat apoi in Calarasi. "Minunat loc, la margine de oras, intre nechezatul cailor de rasa si ciripitul pasarilor. Zgomotele roz ale naturii completate de confortul serviciilor de multe stele", scrie deputata pe pagina sa de Facebook.
Mircea Geoana a ramas in Bucuresti. Si-a petrecut ziua de nastere la o terasa, alaturi de prietenii sai de pe Facebook. Fiecare i-a adus cate un cadou, bucuros ca poate ciocni un pahar cu presedintele Senatului.
Dan Tudorache s-a relaxat la Navodari, alaturi de fiica sa. A lasat de o parte inhibitiile si a pozat in costum de baie.
Valeriu Steriu a postat si el pe Facebook cateva fotografii facute in excursia din Retezat. S-a plimbat cu bicicleta si a facut poze.