iLikeIT. Jocurile saptamanii pentru telefonul mobil - Crash of Cars, Blockbuster, Lets Fish si Retro Highway. Pentru ca vine weekendul, George si Marian au pregatit o lista cu 4 jocuri pentru telefonul mobil.

1. Crash of Cars

Crash of Cars este un joc gratuit, cu un nume care aduce aminte de Clash of Clans. Doar ca, in loc de razboinici are masini. Si e la fel de simplu de jucat. Este multiplayer, iar un meci tine cateva minute. Meciul incepe cand toti jucatorii sunt intr-o arena imensa pline cu obstacole si cuburi care au marcate pe ele semnul intrebarii. In cuburi sunt fie tunuri, aruncatoare de flacari, scuturi, ori viata de rezerva. Le veti folosi ca sa eliminati pe rand ceilalti adversari din arena. La final, castiga ultimul ramas in viata. Banii virtuali castigati pot fi folositi pentru deblocarea unor masini de lupta mai puternice.

2. Blockbuster

Blockbuster este mult mai simplu. Practic, in acest joc trebuie sa adunati toate cuburile in aceeasi groapa, pe care o puteti muta oriunde in ring. Primele niveluri sunt foarte usoare, insa dupa cateva minute incep sa apara diverse obstacole, care ingreuneaza jocul. Important este sa adunati toate cuburile, ca sa puteti sa treceti mai departe. Blockbuster este gratuit si poate fi descarcat atat pe dispozitivele cu Android cat si pe cele cu iOS.

3. Lets Fish

Iata un alt joc distractiv: un simulator de pescuit, doar ca nu trebuie sa asteptati ore-n sir dupa un peste de cateva sute de grame. Lets Fish se numeste si este gratuit. Porniti in aventura ca pescator amator, cu putina momeala, un singur tip de undita si un singur carlig. Fiecare captura creste nivelul si va ajuta sa descoperiti noi locuri de pescuit. Lets Fish poate fi descarcat pe iOS sau Android.

4. Retro Highway

Desi arata ca un joc din anii 80, Retro Highway e chiar nou-nout. Si foarte distractiv. Trebuie sa parcurgeti cat mai multi kilometri, facand diverse trucuri sau evitand masini la limita. Fiecare schema aduce bani virtuali cu care puteti sa cumparati motociclete mult mai puternice. Pe de alta parte, miza acestui joc este sa doborati recorduri si sa ramaneti cat mai mult pe doua roti. Retro Highway este gratuit si poate fi descarcat pentru Android si iOS.

(Sursa: stirileprotv.ro)