omulbun.com: Cum te deblochezi pe Facebook daca ai fost blocat
In ultimul timp, ati observat ceva ciudat: pe Facebook, nu mai puteti vedea postarile publicate de prietenul vostru (desi nu ati ascuns continutul sau din fluxul de stiri) si, daca va uitati la lista de prieteni, nu mai exista nici numele lui. Crezi ca prietenul tau te-a blocat pentru un motiv necunoscut. Asadar, doresti sa stii cum te deblochezi pe Facebook daca ai fost blocat. Inainte de a intra in centrul subiectului, totusi, doresc sa fac o clarificare adecvata: daca un utilizator a decis sa va blocheze, trebuie sa luati in considerare si posibilitatea ca nu vrea sa va deblocheze. Nu o poti forta in aceasta alegere.

Continut

- Cum vezi daca ai fost blocat pe Facebook
- Cauta profilul utilizatorului pe Internet
- Verifica ID-ul de utilizator
- Verifica Messenger
- Verifica etichetele
- Verifica jocurile
- Cere ajutorul unui prieten
- Contacteaza persoana pe Facebook

Cum vezi daca ai fost blocat pe Facebook

Inainte de a va debloca pe Facebook, trebuie sa va asigurati ca ati fost blocat de utilizatorul suspect. Anticipez deja ca nu exista nicio cale sigura de a afla, dar puteti totusi sa colectati cateva indicii care va pot ajuta sa obtineti o idee despre situatia reala. Practic, va trebui sa incercati sa intelegeti daca nu mai vedeti profilul utilizatorului in cauza si numele sau in lista de prieteni, deoarece el a sters contul pur si simplu din reteaua sociala (sau si-a dezactivat contul) sau poate chiar va blocat.

Cauta profilul utilizatorului pe Internet

Gasirea profilului utilizatorului care credeti ca v-a blocat este o modalitate destul de eficienta de a clarifica situatia. Pentru a continua, deschideti un motor de cautare (de ex. Google) si introduceti termenii in campul de cautare Nume Prenume Facebook. nApoi, gasiti profilul utilizatorului in cauza, faceti clic pe linkul corespunzator si aruncati o privire la pagina care se deschide: daca vedeti profilul de utilizator si informatiile sale de baza, inseamna ca contul este inca activ si prin urmare, exista o mare probabilitate de un bloc. Daca doriti sa incercati, conectati-va la Facebook si accesati profilul utilizatorului: daca vi se afiseaza o pagina de eroare sau sunteti redirectionat catre profilul vostru personal, sansele de blocare sunt chiar mai mari.

Verifica ID-ul de utilizator

Verificati ID-ul de utilizator sau secventa de numere asociate fiecarui profil pe Facebook este un alt mod de a incerca sa intelegeti daca ati fost blocat efectiv de un utilizator sau daca pur si simplu contul sau nu mai exista. In cazul in care nu stiti, sa gasiti ID-ul de Facebook trebuie sa stiti numele de utilizator al prietenului pe care doriti sa il verificati pe ID-ul de utilizator (care este in ultima parte a link-ului la profilul sau personal ): daca nu puteti gasi aceste date, atunci nu veti putea verifica identitatea in sine. Pentru a face acest lucru mergeti la aceasta pagina, si tastati in campul de text adresa URL a profilului personal al prietenului al carui ID doriti sa il verificati (de exemplu, https://www.facebook.com/omulbun) , apasati butonul albastru Find Facebook ID si, daca vi se afiseaza codul de utilizator numeric, contul este inca disponibil, ceea ce inseamna ca probabil ati fost blocat; daca vi se afiseaza un mesaj de eroare, profilul pe care l-ati cautat a fost in mod evident sters sau dezactivat.

Verifica Messenger

Un alt mod pe care il puteti lua in considerare de a intelege daca ati fost blocat pe Facebook este sa verificati Messenger si sa vedeti daca este imposibil sa efectuati anumite actiuni: de exemplu deschideti Messenger si cautati ultimul chat pe care l-ati avut cu persoana respectiva. Gasiti legatura cu numele de profil aflat in partea dreapta si faci clic pe el daca nu puteti face clic posibil ca persoana va blocat.

Verifica etichetele

O modalitate destul de buna de a verifica daca un utilizator v-a blocat pe Facebook este sa verificati etichetele. Daca ati fost blocat de cineva, Facebook va elimina in mod automat linkurile din profilul vostru din etichete (si invers). Prin urmare, reveniti la un continut in care ati etichetat utilizatorul in cauza: daca eticheta a disparut sau nu mai functioneaza, este posibil sa fi fost blocata de utilizatorul in cauza. Retineti totusi ca utilizatorul poate pur si simplu a decis sa elimine eticheta din postul respectiv sau, sa fi sters sau dezactivat profilul sau.

Verifica jocurile

In trecut, ati jucat pe Facebook cu utilizatorul care credeti ca va blocat? Acest lucru va poate ajuta sa clarificati situatia si sa intelegeti daca ati fost blocat sau nu. Pentru a continua, porniti jocul in cauza care este accesibil din bara laterala din stanga a versiunii Web a aplicatiei sau a aplicatiei oficiale, mergeti la sectiunea din clasamentele jocului si verificati prezenta numelui sau : daca apare inca, evident ca nu a fost sters de pe Facebook si este posibil sa va fi blocat.

Cere ajutorul unui prieten

Desi ai urmat cu atentie sfaturile indicate in liniile anterioare, si nu esti sigur ca ai fost blocat pe Facebook? In acest caz, nu ai de ales decat sa ceri ajutor la un prieten pe care il ai in comun, astfel incat sa stii daca contul Facebook al persoanei pe care o aveti ca prieten a fost sters din reteaua sociala (si, prin urmare, nu este vizibil nici macar printre contacte) sau daca te-a blocat (in acest caz, prietenul comun va vedea numele utilizatorului suspectat in contactele sale).

Contacteaza persoana pe Facebook

Daca ati evaluat cu atentie factorii mentionati mai sus si ati ajuns la concluzia ca va blocat, nu trebuie sa va deznadajduiti pentru ca prietenul” vostru a facut-o probabil fara intentie sau pentru a distrage atentia. Sau poate ca a luat aceasta decizie dupa ce v-ati certat si, de atunci a trecut ceva timp , acum poate ar fi dispus sa elimine blocul. Singura modalitate de a va debloca pe Facebook este sa contactati utilizatorul care v-a blocat, si sa-l intrebati de ce a decis sa faca acest lucru (asta daca nu stiti deja motivul).