Pe site-ul thefoxinsider.com am gasit un anunt ce pare seducator: cum poti inlocui firma de cablu cu un dispozitiv simplu si ieftin. Iata continutul integral al reclamei sponsorizate de TvFox si care a fost postata prima data in ziua de 1 Decembrie 2017.
Nu vei mai plati vreodata pentru cablu sau abonamente? Acest dispozitiv te ajuta sa urmaresti gratuit programe TV! Cu peste 1,6 milioane de antene vandute la nivel mondial, ACEASTA s-a dovedit a fi cea mai buna solutie pentru a-ti urmari canalele, filmele, emisiunile si evenimentele sportive preferate in mod GRATUIT! Facturile de cablu mult prea scumpe, abonamentele pentru servicii precum Netflix si Sports on demand sunt frustrante. Iti cheltui banii pe receptoare, Smart TV-uri scumpe, DVD Playere, Apple TV sau Firesticks. Si se aduna, si sunt doar bani aruncati pe fereastra. Adevarul este ca din ce in ce mai multi oameni cauta solutii mai ieftine ca sa reduca din facturile la cablu si sa scape de toate echipamentele.
Din fericire, exista o solutie simpla si perfecta ca sa urmaresti gratis HDTV, in mod legal!
O companie americana aflata la inceput de drum a lansat un nou dispozitiv inovator si ieftin, care schimba modul in care oamenii urmaresc HDTV. Este deja folosita de milioane de americani.

Ce este?

Se numeste TvFox. Este o noua super antena, care poate receptiona semnalele de televiziune pe care nicio alta antena nu a putut receptiona pana acum. Deci, veti beneficia de peste 100 de canale in format HD perfect clar, complet gratuit si legal. Dezvoltata de un inginer NASA cu ajutorul unor tehnologii militare, antena TvFox include un design modern discret, care face din ea cea mai fiabila antena avansata din punct de vedere tehnologic care exista astazi pe piata. Dar exista o diferenta majora - iti permite sa vizionezi gratuit aproape orice canal, film sau emisiune. Fara abonament si complet legal.

Cum functioneaza?

Rapid si usor! Trebuie sa conectezi TvFox la orice televizor sau monitor pe care il detii. Toate cablurile sunt incluse in pachet. Apasa butonul de alimentare si gata. Pe bune, conectarea dureaza efectiv 10 secunde si iti vei putea viziona toate canalele preferate. Nu mai ai nevoie de nimic altceva!. Dar cum poti viziona gratuit? Secretul este o lege, despre care nicio companie de cablu din lume nu vrea sa afli. Aceasta prevede ca fiecare companie de cablu trebuie sa furnizeze, pe langa semnalul normal, un semnal in aer. Deci, pentru a nu incalca legea, companiile de cablu transmit acest semnal, dar pe o frecventa scazuta - astfel incat aproape nicio antena nu a reusit sa o capteze in mod fiabil. Pana acum - cu TvFox vei putea sa-ti accesezi toate canalele in format 1080 HD perfect clar, in oras si la tara. Poti urmari gratuit aproape toate canalele 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Totul, in format Ultra HD. Un lucru ce trebuie remarcat este acela ca distanta optima este de 30 de mile de la un punct de emisie TV , dar aceasta poate creste pana la 75 de mile. Oriunde in lume. Vremea si factorii de mediu ar putea sa influenteze receptia, dar cu tehnologia avansata a lui TvFox nu vei fi afectat aproape deloc.Ceea ce pare prea bun pentru a fi adevarat este real, fara alte obligatii pentru tine. Iar acesta este unul dintre motivele pentru care TvFox se vinde incredibil de bine in intreaga lume. Acum, inainte de a-ti anula abonamentul prin cablu, este important sa retii ca exista cateva canale pe care nu le poti prinde cu aceasta antena. Dar, pana la urma, poti beneficia cu certitudine de 85% dintre canale si, mai important, acestea sunt cele mai populare canale, pe care oamenii le urmaresc efectiv.TvFox este usoara, mica si portabila. Conecteaz-o la orice televizor si bucura-te de filme, emisiuni, evenimente sportive etc. gratuite.

Dar este legal?

DA! 100% Este complet legal, pentru ca firmele de cablu transmit semnalul complet gratuit.
Desigur, companiile de cablu nu sunt multumite de situatie. Dar ele sunt obligate prin lege sa pastreze transmisia de semnal. Iar cu ajutorul unor antene avansate, cum este TvFox poti sa-l receptionezi.

Cat ma va costa?

Probabil ca te gandesti ca acest dispozitiv este foarte scump. Fals! TvFox este acum la reducere si costa mai putin de 30 lei O singura plata - fara abonament, fara costuri lunare, fara obligatii

De unde pot cumpara una?

NOTA: De la lansarea la inceputul acestui an, antena TvFox este atat de populara incat s-a vandut in peste 1,6 milioane de bucati la nivel mondial. Datorita popularitatii sale si excelentului feedback din partea clientilor, compania a decis sa-ti extinda reducerea exclusiva de 40%. Poti economisi si mai mult. Economisesti pana la 70% daca cumperi 3 sau mai multe bucati. Oricum, vrei cate una pentru fiecare televizor. Daca vrei sa economisesti mii de dolari si sa nu mai platesti pentru televiziune prin cablu sau prin satelit, si daca nu te deranjeaza sa pierzi cateva canale aleatorii pe care probabil nici nu le urmaresti, trebuie sa incerci TvFox Antenna. Daca nu esti multumit de ea, o poti returna oricand si iti vei primi toti banii inapoi.

Incepe imediat sa-ti urmaresti toate canalele preferate GRATUIT

Da-mi voie sa-ti arat cat de usor este de configurat. Trebuie doar sa urmezi acesti 3 pasi:
- Pasul 1: Comanda azi TvFox si profita de de REDUCEREA de 40%.
- Pasul 2: Cand o primesti, deschide pachetul si conecteaz-o la orice televizor doresti - toate cablurile sunt incluse - si apasa pe butonul de pornire. TvFox vine si cu o telecomanda inovatoare, pentru o navigare perfecta.
- Pasul 3: Urmareste gratuit HDTV, la o calitate limpede ca cristalul. TvFox iti va arata automat toate canalele. Alege unul si distractie placuta!.
Iti oferim un sfat important: TvFox este un cadou grozav, pentru ca va economisi o gramada de bani pentru oricine il primeste! Nu uita, pentru ca este la reducere acum, cererea este enorma. Si inca ceva - poti economisi pana la 70% daca cumperi 3 sau mai multe bucati. Oricum iti vei dori una pentru fiecare televizor.

Apasa ca sa afli mai multe

CU TVFOX VETI PUTEA SA VA URMARITI GRATUIT SERIALELE
TV IN HD COMPLET
Locuintele medii platesc peste 900 de lei pe an pe abonamentul de cablu tv! Consumatorii sunt exploatati de marile companii de cablu tv si nu pot sa faca nimic in privinta asta…pana acum. Un om de stiinta din cadrul NASA a creat aceasta antena astfel incat omul simplu sa poata sa riposteze si sa se bucure de spectacolele sale favorite in format HD fara sa plateasca banii castigati cu greu companiilor de televiziune prin cablu.

TEHNOLOGIE DE ULTIMA ORA

- Dezvoltata de un om de stiinta din cadrul NASA folosind tehnologie militara capabila se redea semnalul full HD de 1080
- Cu o raza de pana la 96 km, functionala oriunde in lume (chiar si in afara oraselor!)
- Receptie pe banda dubla- VHF/UHF, antena are un semnal de 20 dB
OBTINE CANALELE TALE FAVORITE IN FORMAT HD
- Receptioneaza pana la 100 de canale premium in format HD
- Vizioneaza sport in direct, stiri locale si cele privind vremea
- Canalele pot include: TVR, Digi, Antena, HBO si multe altele.
CONFIGURARE SUPER USOARA
- Configurare rapida si usoara in 2 minute
- Ajunge doar sa instalezi antena oriunde in camera - pe perete, fereastra sau oriunde doriti - cu banda adeziva furnizata, scanati canalele si gata!
- Instalarea usoara si designul compact de 33 cm x 30 cm o face perfecta pentru folosirea in locuinta, la camping sau excursii sau chiar si la birou.

CE SPUN ALTE PERSOANE

-Vasile Albu from Bucarest, Rumania: Am fost foarte sceptic la faptul ca o antena plata indreptata in directia gresita, cu fata inspre curtea interioara dintr-un oras cu cladiri vechi poate receptiona vreun semnal clar. Spre marea mea surpriza ma bucur acum de cele peste 55 de canale HD cu imagine foarte clara.Aceasta antena este CASTIGATORUL. La revedere televiziune prin cablu! Acum vizionez canele HD GRATUIT.
-Nicoleta Alexandrescu from Brasov, Rumania: Am cumparat aceasta antena pentru fiica mea, nicio problema cu instalarea, functioneaza perfect din locuinta ei si poate acum sa vada toate canalele ei favorite gratuit. Un produs minunat, functioneaza cu adevarat excelent!
-Nicolae Popescu from Craiova, Rumania: Traiesc la oras si nu am fost sigur ca aceasta antena va functiona dupa ce am fost dezamagit de altele pe care le-am incercat, dar aceasta antena chiar ofera din ceea ce a promis. Am 46 de canale cu calitate excelenta. Ce afacere! Adio televiziune prin cablu si voi economisi cam 1000 de lei pe an.
-----------------------------
ACEASTA ESTE O RECLAMA CU TITLU INFORMATIV, IAR NU UN ARTICOL, POSTARE DE BLOG SAU O STIRE CU PRIVIRE LA PROTECTIA CONSUMATORILOR. POVESTEA DESCRISA PE ACEST SITE SI PERSOANA DESCRISA IN POVESTE NU SUNT STIRI ADEVARATE. MAI DEGRABA, ACEASTA POVESTE SE BAZEAZA PE REZULTATELE OBTINUTE DE ANUMITI OAMENI CARE AU FOLOSIT ACESTE PRODUSE. REZULTATELE DESCRISE IN ARTICOL SI IN COMENTARII SUNT ILUSTRATIVE SI ESTE POSIBIL SA NU REPREZINTE REZULTATELE PE CARE LE VETI OBTINE CU ACESTE PRODUSE. ACEASTA PAGINA AR PUTEA PRIMI REDEVENTE PENTRU CLICURI SAU PENTRU CUMPARAREA PRODUSELOR PROMOVATE PE ACEST SITE.-
C 2017 Toate drepturile rezervate www.thefoxinsider.com