Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si Premierul Mihai Tudose au ales facebookul pentru a transmite mesaje de Craciun.
Astfel. Presedintele Klaus Iohannis a transmis duminica un mesaj, cu ocazia sarbatoririi Craciunului, in care arata ca nasterea Domnului este un bun indemn la compasiune si solidaritate cu cei care au nevoie de sprijinul nostru.
- De Craciun gandul ne poarta catre casa indiferent cat de departe am fi. Acasa este locul special unde ne regasim alaturi de familie, de cei dragi, care aduc implinire si liniste in vietile noastre. Sa ne bucuram de aceste momente si sa nu uitam ca cel mai frumos dar pe care il putem face in aceasta perioada este sa ne aratam aprecierea si recunostinta fata de cei din jur. Sarbatoarea Nasterii Domnului este un bun indemn la compasiune si solidaritate cu cei care au nevoie de sprijinul nostru. Va doresc un Craciun fericit oriunde v-ati afla, a transmis presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj video pe Facebook.
La randul sau, Prim-ministrul Mihai Tudose a transmis duminica seara un mesaj, cu ocazia sarbatoririi Craciunului, in care le doreste romanilor momente minunate alaturi de cei dragi si ii indeamna sa se gandeasca mereu la ceea ce ii uneste.
- Dragi romani, Nasterea Domnului reprezinta un prilej de bucurie pentru noi toti. In aceste zile de sarbatoare, va doresc tuturor momente minunate alaturi de cei dragi si sa va ganditi mereu la ceea ce va uneste!, a scris premierul Tudose, pe Facebook.
Totodata, seful Guvernului le-a urat romanilor Craciun fericit!.