Saptamana aceasta va avea loc cea de-a doua editie a UX Bucharest, prima conferinta de acest fel din Europa de Est, care se va desfasura in perioada 3-6 octombrie 2017, la Hotel Sheraton.
Participantii - specialisti in UX Design, Customer Experience, Product Management si nu numai - sunt asteptati pentru ceva mai mult decat o conferinta, pentru o experienta in care vor avea parte de trei zile de workshop-uri super interesante si o zi intreaga de prezentari sustinute de specialisti de top din industrie.
Cele 3 zile de workshop-uri desfasurate in perioada 3-5 octombrie vor incepe de la ora 9:00 dimineata si vor dura pana la ora 17:00, timp in care participantii vor porni in adevarate calatorii de descoperire si aprofundare a zonelor de Customer Experience (CX) si User Experience (UX). Acestia sunt asteptati de la ora 8:00 dimineata pentru inregistrare, cafea calda si networking.
In ziua de 3 octombrie vor fi doua serii de workshop-uri dedicate Customer Experience (CX) sustinute de Adrian Swinscoe si Fred Montijn, ambii consultanti si facilitatori cu experiența.
Informatii extrem de utile vor fi dezvaluite participantilor in zilele de 4 si 5 octombrie, zile in care vor fi cate trei track-uri de workshop-uri dedicate User Experience (UX) sustinute de facilitatorii Gregg Bernstein, Giulia Calabretta, Cennydd Bowles, Juho Paasonen, Andre Jay Meissner, Jared Spool si Dana Chisnell, toti fiind nume sonore in industria de UX Design.
Cat despre ziua de 6 octombrie, aceasta va fi dedicata in intregime mult-asteptatei conferinte a carei scena va fi ocupata de speakeri internationali cu notorietate in UX si CX. Printre acestia se numara Phil Clevenger (Design Director Adobe), Andy Budd (CEO Clearleft), Jonah Becker (VP of Design Fitbit) cat si o mare parte dintre facilitatorii workshop-urilor.
Programul incepe la ora 9:00 dimineata si se termina la ora 18:30, participantii avand ocazia sa afle informatii pretioase despre cele mai noi trend-uri din UX, dar si sa interactioneze cu acesti giganti ai industriei. La fel ca in zilele de workshop-uri, publicul este asteptat de la ora 8:00 dimineata pentru inregistrare, networking si, desigur, cafea si croissante calde.

UX Bucharest 2017 â€" Experiences never end!

Mai multe informatii puteti gasi pe: http://2017.uxbucharest.com/
Initiativa si organizarea acestui eveniment apartin Asociatiei Romane de User Experience Design, organizatie non-guvernamentala care isi propune sa promoveze si sa sustina dezvoltarea practicii de User Experience Design in Romania.
Asociatia Romana de User Experience Design este in parteneriat educational cu Interaction Design Foundation, organizatie de renume din Danemarca, care sustine ridicarea nivelului de educatie si profesionalism in User Experience Design, la nivel global.

Parteneri principali: Adobe, ING.
Sponsori: Delgaz Grid, E.ON, Fitbit.
Suporteri: ANIS, Grapefruit, IBM, Lagom, Startarium, Tech Hub, TEDx Eroilor, The Institute.
Partener educational: Interaction Design Foundation.
Partener al conferintei: Radio Guerrilla
Parteneri media: IQads, Bursa, Smark, Ctrl-d, UXPA, Stiinta si tehnica, Cariereonline, Times New Roman, Thetrends, Widemagazine, Gazeta de stiri, Canal33, Business review, Cariereonline, Cristianiosub.com, PRwave, Ziare, Business24, The Romania Journal.