PopSockets este cel mai cool accesoriu de telefon, produs in America. Odata folosit, experienta ta cu telefonul nu va mai fi la fel. Poate parea mult spus, dar da dependenta!

CARACTERISTICI:
- Pop, Tilt, Wrap, Prop, Collapse, Grip, Repeat -- PopSockets sunt foarte bune pentru cresterea functionalitatii telefonului/tabletei.
- Prindere sigura pentru mesaje, apeluri, poze, selfies -- Compatibil cu oricare carcasa si device: Samsung Galaxy S models, Galaxy Note, Galaxy Tab, iPhone 3, 3G, 4, 4s, 5, 5c, 5s, 6, 6 Plus, LG G2, Sony Xperia, Motorola Moto, Google Nexus, iPad, iPod, Kindle, Nintendo 3DS si multe altele.
- Functioneaza in modul portret cat si landscape, pentru a viziona videoclipuri, navigare pe net, mesaje, jocuri, fotografii, Facetime, Skype, etc.
· Mana ta se relaxeaza desi telefonul este bine tinut in mana - Nu vei mai scapa niciodata telefonul din cauza ca este prea alunecos sau prea mare.
· Adeziv revolutionar reutilizabil -- se repozitioneaza si se curata prin spalare cu apa calda; se lipeste de majoritatea dispozitivelor (nu se lipeste pe unele carcase subacvatice sau care dispund de model in relief).


PopSockets plastic

MATERIAL:
- Plastic cu design extrem de rezistent.
- Adezivul PopTech nu lasa urme si se poate lipi de pana la 100 de ori. Se poate spala daca se murdareste.
- ULTRA REZISTENT, PERFECT COMPATIBIL CU ORICE MODEL DE TELEFON SI TABLETE.

DIMENSIUNI
· Marime (L l H): 3.17 cm, 3.17 cm, 0.63 cm
· Greutate: 4.53 grame

PopSockets aluminiu

MATERIAL:
· Aluminiu
· ULTRA REZISTENT, PERFECT COMPATIBIL CU ORICE MODEL DE TELEFON SI TABLETE.

DIMENSIUNI
· Marime (L l H): 3.17 cm, 3.17 cm, 0.63 cm
· Greutate: 4.53 grame