Un expert in domeniul relatiilor extraconjugale iti explica exact care sunt semnele care tradeaza ca barbatul pe care ai pus ochii are deja pe cineva.
JeanMarie s-a inscris in SeekingArrangement dupa ce a fost inselata de fostul sot, astfel ca femeia cunoaste detaliile care ii dau de gol pe partenerii din ambele tabere.
Principalul semn ca partenerul are pe altcineva este telefonul. Orice modificare in ceea ce priveste frecventa si modul de utilizare a telefonului trebuie analizata in profunzime.
Daca isi verifica telefonul mai des, ascunde ecranul telefonului sau il blocheaza desi inainte nu facea acest lucru, s-ar putea ca partenerul sa aiba pe altcineva.
O alta metoda pe care imi place sa o pun in aplicare este folosind un profil de Instagram sau Facebook, cu ajutorul careia ma prefac ca sunt o anume persoana de sex feminin si vad daca si in ce fel imi raspunde. Asigura-te ca fotografia de profil e sexy. Cel mai bine apelezi la ajutorul unei prietene si sa te folosesti de imaginile ei, pentru a nu avea probleme.