Aflaacum.ro informeaza: Cum sa schimbi imaginea de fundal a monitorului (de pe desktop)?
Cea mai cunoscuta fotografie din lume este imaginea de fundal folosita de cei de la Microsoft pentru sistemul de operare Windows XP: acel deal inverzit peste care se vede un cer albastru si cativa nori. Dar, daca din diferite motive, doriti sa schimbati imaginea de fundal a monitorului calculatorului dumeavoastra, iata cum trebuie sa procedati:
â€" Aflati ce rezolutie poate suporta calculatorul dumneavoastra! Intrati in Control Panel, prin click pe butonul Start. In fereastra care se deschide, dati click de doua ori pe icon-ul Display. Dupa ce se deschide, selectati ultimul tab, care se numeste Settings, unde puteti vedea rezolutia minima si maxima acceptate.
â€" Intrati din nou in Control Panel, prin click pe butonul Start. In fereastra care se deschide, click de doua ori pe icon-ul Display. De aceasta data, selectati al doilea tab, Desktop, apoi click pe butonul Browse, din dreapta ecranului. Acum trebuie sa selectati din calculatorul dumeavoastra imaginea care doriti sa apara pe fundalul monitorului (dupa ce v-ati aigurat ca rezolutia acesteia se incadreaza intre limitele suportate de calculator), apasati Open si apoi OK.

NOTA: Windows XP ofera mai multe imagini de fundal, in afara celei prezentate in startul articolului, asa ca, daca va place una dintre ele, o puteti selecta pentru Desktop-ul dumneavoastra astfel:
DOWNLOAD
1) Click Download
2) Download on our website
3) Get Free File Converter
Intrati in Control Panel, prin click pe butonul Start.
In fereastra care se deschide, dati click de doua ori pe icon-ul Display, apoi selectati al doilea tab, Desktop. Aici, sub sectiunea Backgroun puteti vedea o lista cu imaginile Windows XP si o puteti selecta pe cea care va place mai mult.
Urmati acesti pasi ori de cate ori vreti sa schimbati imaginea de fundal de pe desktopul calculatorului dumneavoastra.