stiripesurse.ro informeaza: Postare SOCANTA a unei regizoare cunoscute: Ii doreste MOARTEA lui Liviu Dragnea (Autor: Gabriel Zamfirescu )
Mesaj incredibil in spatiul virtual. O regizoare cunoscuta din tara noastra a scris un mesaj uluitor pe facebook. Regizoare de profesie, Lia Bugnar isi doreste ca seful PSD, Liviu Dragnea, sa moara. Cel putin asta se intelege din postare.
- Dan Chisu, nu stiu cum ai facut ca l-ai distribuit pe domnul Albulescu in rol principal in filmul tau si, dupa aia, s-a dus. L-ai distribuit pe domnul Besoiu in filmul tau, altul n-a mai facut. S-a dus. Ma gandeam ca ne-ai putea face un pustiu de bine sa scrii ceva si pentru Dragnea, a scris Lia Bugnar pe facebook.
Reamintim cititorilor nostri ca Lia Bugnar este regizoarea care a spus despre votantii PSD ca sunt prosti si ca nu-i vrea la spectacolele ei, zicand ca un scaun gol la teatru e mult mai ochei decat un scaun ocupat de un prost. Celebrul jurnalist Victor Ciutacu a a reactionat astfel in urma jignirilor lansate de Lia Bugnar:
- Lu' asta, de cand a scos 3 schiopi la niste proteste lesinate si finantate de statu' de drept, i s-a cam urcat la cap. Daca i-ar depinde si veniturile de cati spectatori aduce in sala de teatru, n-ar mai imparti ea lumea in votanti de bine si prosti. Iar gamfosi d-astia cu gura mare si vanturi in cap ma fac, de regula, sa ies din amorteala si neimplicare, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.