videotutorial.ro informeaaza: videotutorial.ro informeaza: Cum blocam email-urile nedorite din contul Yahoo Mail - tutorial video (Autor: Adrian)
Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vorbim despre cum putem bloca email-urile nedorite. O sa vedem cum se face acest lucru folosind contul de Yahoo Mail. Fie ca primiti mail-uri de amenintare, santaj, mail-uri rautacioase sau mail-uri frecvente pe care nu le doriti si nu le-ati solicitat, avem posibilitatea sa blocam orice adresa de mail daca folosim contul de mail Yahoo. Pot fi blocate pana la 500 de adrese mail. Daca vom bloca o adresa de mail, mail-urile care vor sosi in viitor de la respectiva adresa vor fi sterse inainte sa ajunga in inbox-ul nostru. Frumusetea este ca cel care detine adresa de mail blocata de noi, nu va fi notificat de acest lucru. De obicei, cand un email nu ajunge la destinatie, cel ce l-a trimis primeste o notificare cum ca email-ul nu a ajuns la destinatie sau ca adresa destinatarului este inexistenta. Totusi nu se va intampla asta daca blocam o adresa de mail pentru contul Yahoo.
Acestea fiind spuse, va invit sa priviti tutorialul pentru a vedea exact cum blocam o adresa de email folosint contul Yahoo Mail. Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii ! Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata. Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra. Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 800 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro
Motorul de cautare
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.
Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.
Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.