NoobZ informeaza: Samsung Charm este disponibil de astazi la Orange: Cum obtii cel mai mare discount
Samsung Charm, accesoriul minimalist pentru fitness lansat de gigantul sud-coreean in urma cu mai bine de o luna de zile, imbogateste portofoliul de gadgeturi al Orange.
Noua bratara inteligenta de la Samsung iese din tipare, aduce un plus de eleganta oricarei tinute si se adreseaza iubitorilor de tehnologie care isi doresc mai mult decat un dispozitiv de monitorizare a activitatii zilnice. Prin designul sau distinctiv si versatil, Samsung Charm imbina functionalitatea cu stilul si este compatibil cu sistemul de operare Android 4.4 sau cu versiunile sale ulterioare.
Bratara dispune de o autonomie de pana la 14 zile si monitorizeaza activitatea zilnica: numarul de pasi parcursi, caloriile consumate si poate transmite notificari pentru SMS, apeluri si retele de socializare, printr-un sistem multicolor cu LED-uri si un motor de vibratii.
Samsung Charm este disponibil in trei culori, auriu, negru si roz quartz, si poate fi achizitionat din magazinele Orange si online pe www.orange.ro/magazin-online/accesorii la pretul de 29 euro cu TVA inclus, cel mai mic pret de pe piata. Clientii care achizitioneaza produsul din magazinul online vor beneficia de o reducere suplimentara, in cadrul campaniei Hot Summer. Pana la data de 31 august 2016, fiecare grad peste 20°C (din Bucuresti) reprezinta un discount de 1%. Astfel, daca afara sunt 30°C, discountul aplicat in magazinul online va fi de 10%.