Cateva dintre comentarii, luate in ordinea inversa a postarii pe Facebook:
- Florian Popa: Eu nu mai urmaresc B1 TV din cauza lui Banciu: este un individ total antipatic, rau, urat , pare nespalat. Atacurile sale marlanesti la adresa multor personalitati nu pot fi scuzate si nici acceptate: le-a jignit pe Simona Halep, Andreea Berecleanu, Teo Trandafir, Andreea Marin, pe Ion Iliescu, Adrian Nastase, Crin Antonescu. A jignit Biserica. I-a jignit pe jurnalistii Ion Cristoiu si Mircea Badea. I-a jignit pe fotbalisti, pe Lucescu, pe Mutu, pe Chivu. I-a facut prostanaci pe zecile de mii de fani ai lui Stefan Banica. Intr-un cuvant, Banciu respira marlanie. Voi urmari din nou B1TV numai daca individul va fi eliminat din grila de emisiuni.

- Mihaela Saramet: Cainele moare de batran si prostii de grija altora , nu va mai bateti capul cu toti prostii,ignoratii ca si asa nu se uita nimeni la ei cel putin aceia care mai au creier si care pot sa gandeasca si singuri.

- Georgeta Apostol: Nu ii mai dati importanta! Vai de sufletul lui! Toate resentimentele alea sunt pentru el, nu realizeaza cat rau isi face. El este un ratacit, dureros este faptul ca se gasesc, sa le zicem oameni, oameni care asculta ce spun nonvalorile.

- Marian Maria: Uite ca pentru DEFAIMATORII astia era nevoie de o lege . Cum permit sa spuna asemenea lucruri jignitore ba chiar de copii de sotii si mai ales de parinti care poate nu mai sunt. Cred totusi ca ar fi bine niste legi si pentru jegurile astea, sa-i scuture si pe ei cineva, dar un sfat: el face rating pe seama unor oameni. Daca s-ar pune o poza cu dv cu familia si una de-a lui se va vedea cine e un jeg . Ati trecut deja pe nedrept prin multe si nu au reusit sa va doboare.

- Angela Ungureanu: Am citit astazi articolul pe care i l-ati dedicat lui CAP DE PORC.Felicitari pentru toate cele scrise, sincera sa fiu m-a binedispus, m-a uns la inima si asa bolnava. Acest gunoi semianalfabet este bolnav de ura pe aproape toata lumea. Ce nu face pentru banii primiti la sacosa de la alte gunoaie (udrea,stelu& gasca basista), care au distrus tara, au vandut-o ca pe propria lor mosie. Este postul tv.la care basescu se autoinvita cand vrea, cand are a se disculpa.

- Niculina Isvoranu: Nu sunt obisnuita cu un asemenea limbaj din partea dv desi jigodia aia merita fiecare cuvintel. Problema e ca daca-i dati atentie boului, el se va crede taur si-si va da da in petec si mai si in continuare. Un om de talia dumneavoastra n-ar trebui sa se lase atins de dejectiile produse de acest jeg uman. Pastrand simtul proportiilor, este ca si cum un purice ar asedia un elefant. Nu va ramane decat sa-l ignorati cu desavarsire chiar daca la inceput va va fi greu pentru ca bagandu-l in seama nu faceti decat sa-i dati prostului apa la moara. Sunteti prea valoros pentru a va cobori la nivelul lor.

- Ecaterina Trifan: Toti fonfaitii astia de la B1 parca au iesit din niste eprubete , intr-un laborator malefic, patronat de cea mai mare jigodie. Pentru acesti indivizi grotesti, cel mai de vaza guru ramane Basescu. Scot pe gura aia spurcata venin si zoi ce le hranesc de fapt mintea bolnava. Nu-i mai bagati in seama, nu vor ajunge nici in sapte vieti la valoarea unui om ca dv.

- Nicolae Jurchis: D-le Nastase! Apreciez ca bine-venita punerea maimutei la locul ei!
Se mai satura omul,o ricit ar fi de crestin, de intelegator, plin de bun simt,se mai satura sa tot intoarca si celalat obraz. Asa ca bine i-ati facut jigodiei! Respect f. mult ceea ce ati facut pt. poporul nostru. Neam de neamul multora din tara nu puteau iesi nici pana la unguri, darmite pana unde a intarcat mutu' iapa.Acum tuturor li se pare normal sa umble ca Voda prin loboda. Va doresc multa sanatate ca minte aveti cum se spune: pentru 4 picioare!

- Suzana Balan Asa va vreau, cateodata, dar nu merita sa va faceti inima rea. Oamenii normali va iubesc , iar faptul ca si dupa atatia ani nu mai incap de dvs. ar trebui sa va bucure , inseamna ca isi dau seama de valoarea pe care o aveti.

- Stepan Aurelia: Asa este, aveti dreptate, trebuie facut ceva, mocirla se adanceste din ce in ce mai rau..iar noi, dar mai ales tineretul nu este cazul sa se scufunde !. Usor ne putem scufunda un pas la un post Tv, un pas la altul, ascultam gura spurcata.

- Elena Tamas Mica; Banciu,omul cu corzile vocale pline de noduri, cu glasul enervant de gutural (dar el in prostia lui crede ca-i cel mai) ne da lectii de simtire comportamentala cand el e o pleava nestatornica si ridicol de slinos.

- Vali Negut: bANCIULE , dl. Nastase te-a jignit intr-un mod mai elevat, eu nu pot sa te jignesc asa elevat pt. ca nu intelegi , cred ca in aceste momente si ma-tii ii pare rau ca te-a nascut . Pentru mine esti si vei fii un oligofren , fum de zdreanta pupincurista !

- Alira Ionescu: Este binemeritat articolul si recunosc ca insinuarea aceea m-a luat pe nepregatite, dar l-a facut cu atat mai usturator . Trebuia sa i o traga cineva si lu Banciu , dar daca ma gandesc mai bine cred ca l'ati onorat pt ca l-ati bagat in seama ! O zi perfecta !

- Burlan Alina : Rusine celor care va jignesc, ii roade invidia, nu ajung nici la degetul mic de la piciorul dv, sigur sunt pusi de alti prosti ca ei sa va jigneasca, dar noi care stim ce ati facut bine pt. tara va iubim si va respectam.

- Dorina Tabacu : Doamne, ce va bateti capul cu toti neavenitii ? Si asa nu se uita mai nimeni la ei, deci IGNORATI-I. Stiti ca un om fara cultura nu stie sa aprecieze valoarea unui om inteligent. De fapt, de aceea am ajuns unde am ajuns, ca toate nulitatile au ajuns in functii cheie.

- Virgil Fusu: Un ventilator dintr-o hazna care arunca cu mizerie in toate directiile .Ce a produs capul lui pana la aceasta varsta in afara de matreata .Neglijati-l pana o face spume la gura precum vierii cand sunt dati la monta .

- Lucica Badiu: Cand am dreptatea de partea mea si sint insultata pe nedrept eu va spun soncer le spun in fata ca sa nu mai spuna nimic si asa le inchid gura .Trimitetii la zoo ca sa vada animalele in ce conditii traiesc si dupa aceia sa vorbeasca .Eu iasi inchide cu animalele si atunci sai vad cum se descurca .

- Andriko Malaescu: Cu ticalosii si spurcaciunile precum banciu, un mutant mutilat si nefericit, este nevoie uneori sa lasam manierele elegante deoparte si sa le vorbim pe limba lor. Avortatul de banciu e o specie de ciuperca aparuta in conditiile infectiei natiunii din perioada 2005-2015, cand societatea romaneasca s-a contaminat de cea mai insalubra forma de cancer: BASISMUL. Va pretuiesc mult domnule presedinte, ADRIAN NASTASE.

- Doina Elena Maier: Nu merita sa pierdeti timpul cu asemenea specimene. Acest gen de jurnalisti dispar singuri pentru ca nu sunt agreati, sunt neprofesionisti si mitocani. De altfel postul tv la care este angajat ar trebui sa-si plateasca datoriile la stat, sa-si selecteze angajatii si in general sa aiba emisiuni de calitate.

- Marius Virsescu: E o latura a acestei societati. Ar putea profita de faptul ca ati deschis portile acestei tari iesind si uitand sa se mai intoarca. Nu degeaba i se spune CAP DE PORC , stapaneste bine si caracterul.

- Carmen Biro-Tasa: Scurt si la obiect, din pacate suntem inconjurati de asemenea specimene, dar asa ne place sa aruncam cu rahat , ca a devenit treaba asta sport national.