it.bzi.ro: Aplicatia care calculeaza valoarea reala a unei masini si costurile totale de intretinere
Aplicatia de mobil Auto.ro calculeaza valoarea reala a unui automobil, dar si costurile totale de intretinere pentru o perioada de 5 ani.
Aplicatia Auto.ro a lansat oficial in Romania singurul serviciu de Evaluare Auto disponibil pe smartphone. Serviciul este implementat in parteneriat cu Daniri Solutions. Acum, aplicatia de mobil Auto.ro permite tuturor utilizatorilor de dispozitive mobile sa afle valoarea unui automobil, pe care doresc sa-l vanda sau sa-l cumpere, dar si costurile totale de detinere pentru o perioada de 5 ani (binecunoscutul TCO - total cost of ownership), se arata in comunicatul emis de Ziare.com.
Accesand modulul Evaluare Auto din aplicatia de mobil Auto.ro, veti avea de completat datele automobilului al carui valoare doriti sa o aflati.
Astfel, veti putea intra in posesia unui raport detaliat care include:
-Valoarea actualizata a automobilului si marja de negociere recomandata in cazul tranzactionarii respectivului automobil.
-Costul total de detinere pentru 5 ani, oferindu-se inclusiv detalii privind: costul total al combustibilului, costul cu asigurarea --RCA, costurile legate de impozite si roviniete, costurile reparatiilor, reviziilor si deprecierea automobilului.
-Rating-ul de satisfactie al automobilului, privind diverse criterii si feedback statistic al posesorilor de modele similare.