iLikeIT. Gadgeturi care ne ajuta sa miscam masini prin puterea mintii, lansate la CES 2016 / stirileprotv.ro
Targul de tehnologie din Las Vegas este, in primul rand, un spectacol. Cel mai mare eveniment de acest gen din lume nu este lipsit de surprize.
La CES 2016 sunt prezentate gadgeturi inedite. Iar unele dintre ele ar putea ajunge in casele noastre in viitorul foarte apropiat. George Buhnici a avut ocazia sa le testeze.
Urmatorul punct de referinta in tehnologie este inteligenta artificiala. Adica acel moment in care calculatoarele capata constiinta. De exemplu, o drona care pur si simplu nu se lasa prabusita. Dar nici oamenii nu trebuie sa fie mai prejos, asa incat taiwanezii au creat masinutele care pot fi miscate prin puterea mintii â€" adica cu ajutorul unui dispozitiv fixat pe cap.
Munca la birou n-a facut pe nimeni fericit, dar asta nu inseamna ca nu poate fi mai relaxanta. Cu un adaptor pentru spate, orice scaun oricat de rigid, devine mult mai confortabil. Are si suport pentru brat iar incheietura mainii se reazeama pe un fel de gel.
Tot pe birou este si locul acestor incarcatoare de ultima generatie. Astfel de solutii existau deja pentru dispozitivele cu Android. Dar ce facem, spre exemplu, cu un iPhone? Il putem incarca la fel, la o suprafata de incarcare cu un accesoriu pe care producatorul l-a numit donut â€" practic, un conector pentru incarcare wireless.