arenait.net / Vodafone da internet 4G gratuit pentru doua zile
Vodafone vrea, probabil, sa-si incerce reteaua si, ca atare, da internet 4G gratuit si nelimitat (necontorizat) timp de doua zile tuturor abonatilor sai in weekendul urmator: 12 - 13 septembrie. Insa nu doar abonatii pot beneficia de aceasta oferta.
In perioada 14 - 18 septembrie orice persoana poate merge intr-un magazin Vodafone (nu in magazinele partenere) si poate cere un SIM gratuit pe care vor avea timp de 2 zile internet 4G nelimitat. Cartela poate fi folosita si ulterior ca si una normala.

Textul integral al stirii:
Cea mai mare experienta de internet gratuit din Romania

Pentru a marca aniversarea Supernet, in weekend-ul 12-13 septembrie, toti abonatii Vodafone vor putea naviga pe internet timp de doua zile, gratuit si nelimitat. Supernet a fost lansat in septembrie 2014, si e o combinatie de viteza 4G, streaming video si securitate la nivel de retea. Detalii despre Supernet aveti aici:
https://www.vodafone.ro/supernet/
E primul experiment de acest tip si sunt curios cum se va prezenta reteaua la nivel national. Vodafone da internet gratuit pentru a multumi celor 8 milioane de utilizatori ai retelei. Nu trebuie activat nimic, nu vor exista limitari de trafic sau de viteza.
Plus:
In perioada 14-18 septembrie, toti cei care nu sunt clienti Vodafone vor putea merge in orice magazin Vodafone (important: nu in reteaua partenerilor) si vor lua un SIM 0 cu 2 zile net nelimitat. Setarea de Net Nelimitat pe SIM 0 se va face manual de catre agentii din magazin. Dupa expirarea celor 2 zile, clientul ramane cu SIM-ul 0 pe care, dupa reincarcare, va putea activa orice extra-optiune. Cartela ramane active timp de 60 zile.
Sursa: zoso.ro