Iata o selectie pentru cateva telefoane mobile care ne-au atras atentia si care sunt excelente din punctul de vedere al raportului calitate/pret.
Un telefon foarte bun si care beneficiaza de la eMAG de o reducere de 17% din pret este modelul A3 Galaxy A 300F care poate administra doua cartele SIM simultan, are o memorie de 16GB si functia de 4G.

Reduceri eMAG la telefoane Samsung â€" Galaxy S5

Un telefon extrem de performant si care intra in seria de reduceri eMAG la telefoane Samsung este peultimul model de la Galaxy S 5 care are functie de 4G, memorie de 16GB, camera foto principala de 16 Mp si cea secundara de 2Mp.

Reduceri eMAG la telefoane Samsung â€" Galaxy S6

Chiar si cel mai ravnit telefon de pe piata din acest moment beneficiaza de o serie de reduceri eMAG la telefoane Samsung. Galaxy S6 este o adevarata bijuterie a tehnologiei, are o memorie de 32Gb si e dotat cu un procesor Octa-Core de 2100 Mhz +1500 Mhz. Display-l telefonului este Quad HD Super AMOLED si are o diagonala de 5.1 inch.

Reduceri eMAG la telefoane Samsung â€" G360 Galaxy Core Prime

Un telefon foarte accesibil si care beneficiaza si de reduceri eMAG la telefoane Samsung este G360 Galaxy Core Prime, cu memorie de 8 Gb si functie 4G. Telefonul e dotat cu doua camere foto, cea principala de 5 Mp, iar cea secundara de 2Mp.