DCNews / Telekom Romania: Paramount Channel, Nick Jr. si Comedy Central Extra, incluse in grila de programe
Surpriza de la Telekom Romania pentru clientii de televiziune. Televiziunile de filme si seriale Paramount Channel si Comedy Central Extra si cele pentru copii, Nickelodeon si Nick Jr., s-au lansat, vineri, in grilele Telekom Romania, potrivit Mediafax.
Incepand de vineri, abonatii Telekom Romania se pot bucura de programele difuzate de Comedy Central Extra, Paramount Channel si Nickelodeon prin pachetul de baza S al Telekom Romania.
Totodata, Nick Jr., o televiziune dedicata prescolarilor si mamelor, va intra ingrila Telekom initial in versiunea originala si va fi localizat complet incepand din luna aprilie. Nick Jr. va fi disponibil cu pachetul M de la Telekom Romania.
Comedy Central Extra si Paramount Channel vor putea fi gasite pe pozitiile EPG 200, respectiv EPG 213 ale telecomenzii, in timp ce Nickelodeon si Nick. Jr. vor fi disponibile pe pozitiile EPG 128, respectiv EPG 153.
- Inca de la lansarea ofertei noastre de TV ne-am propus sa oferim clientilor continut TV de calitate si diversificat, pentru toate gusturile si ariile de interes. Ne bucuram sa extindem oferta curenta, prin includerea canalelor TV Paramount si Nick Jr. in grila de programe, incepand de astazi, si, in curand, si pe platforma telekomtv.ro. Telekom TV & Mobile aduce clientilor nostri o noua experienta si beneficii unice, incluzand experienta multi-screen, acestia putand urmari continutul pe care si-l doresc, pe TV, laptop sau smartphone. In plus, ne bucuram sa aducem mai multa valoare clientilor nostri prin introducerea Comedy Central Extra si Nickelodeon in pachete mai accesibile, a declarat Gabriel Ionita, director pentru managementul produsului, in cadrul Telekom Romania.
Telekom Romania este un brand de telecomunicatii care ofera servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, pentru o comunitate mare de clienti, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii. Brandul Telekom Romania este prezent pe piata romaneasca din 2014, dupa rebrandingul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania.