zoso.ro: 25 de lucruri pe care barbatii le urasc la femei
Din link in link am ajuns la articolul asta al Deliei. O stiti pe Delia, a adus-o Pyuric acum niste ani pe la intalniri din online, era cuminte si timida si acum ne explica lucruri serioase (adevarul e ca online-ul te strica). Ma rog, amuzant. Si m-am pus si eu pe facut o lista de chestii pe care barbatii le urasc la fete si femei:
1. Crede ca e printesa. Si se uita la toate filmele romantice si spera la un baiat dragut pe cal mare, care sa o iubeasca la fel cum a vazut ea in filme.
2. Face dragoste prost. Nu stie sa se miste, nu stie cand si ce sa faca si asa mai departe. Nu i-a spus nimeni ca barbatii sunt toleranti si accepta multe, dar cand trag linie ar vrea sa spuna bine, e proasta bata si are curul mare, dar macar face sex bestial.
3. Nu vrea sex oral. OK, daca e nespalata ii spui sa si-o spele si sa si-o tunda, dar altfel nu exista motive. Ah, da, si e perfect legitim sa il iei de urechi si sa il bagi cu capul intre picioarele tale.
4. Crede ca a fi redactor de sex la o revista sau a scrie 3 articole pe tema asta pe blog o face sa aiba un vibe de specialista in facut sex. Am cunoscut una din asta, nu stia pe care parte se baga in gura.
5. Si-a petrecut ultimii 5 ani umbland cu tipi destepti si insurati si acum, la 30 de ani, cauta un tip destept cu care sa insoare, ignorand ca tipii pe care ii cauta ea acum o cauta pe ea de 5 ani, cea cu sani fermi, entuziasm sexual si fara migrene de middle management.
6. Nu isi stie rolul intr-o relatie. Sunt adorabile pasaricile astea care au impresia ca pot desparti barbati insurati de neveste, barbati care vor alerga sa le venereze pe ele, asa proaste si agramate.
7. Nu isi stie locul intr-o conversatie. De boala asta se vindeca pe la 30, dar pana atunci li se pare acceptabil sa se arunce in bratele iubitului cand acesta discuta infocat fotbal, tehnologie sau mecanica.
8. Crede ca orice mana intinsa vine atasata cu un penis. Astea sunt adorabile, au impresia ca oricine vrea sa le ajute cu ceva vor sex. Adorabile, zic.
9. Nu stie sa isi tina gura cu privire la fostii iubiti. Si plange cand unu dinte ei, enervat, da prin targ pozele cu ea in toate pozitiile.
10. Incearca sa seduca pe Nihasa, isi face curaj intr-o seara, sare pe el, il sperie pe baiat si apoi scrie pe blog ca e nefericita pentru ca nu gaseste un baiat serios.
11. Incearca insistent sa se marite.
12. Nu stiu la ce categorie de greutate sunt. Nu e ok sa speri la mine daca ai 80+, ca eu am 30, cazi pe mine o data si ma omori.
13. Se machiaza la fel ca in liceu. Si liceul a fost acum 10 ani.
14. A plecat din casa parinteasca de chirpici si fara toate sipcile din gard, dar nu vrea sex oral, crezand ca baiatul ala bogat si cam fraier o va lua de nevasta pentru ochii ei frumosi.
15. Nu a invatat nici pana la 25 de ani cum sa se stearga corect la fund. Se intampla, sunt printre noi.
16. Nu a citi nicio carte, nu a vazut niciun film, dar a vazut Gaviota si citeste cu religiozitate tabloidele.
17. Vrea sa fie tratata ca un adult doar cand ii convine si vrea sa isi rezerve dreptul de a se maimutari si de a-mi zgaria masina la orice varsta.
18. Spera sa cunoasca un baiat cuminte in clubul de noapte si nu da numarul de telefon baietilor pe strada sau in autobuz.
19. Se pisiceste pe langa barbati cu care nu face sex si nu vede nimic gresit in asta. Plus, ii face porci daca e refuzata la favorurile cerute.
20. Inca mai doarme cu animalute de plus in pat. Eu ma stergeam de ele dupa ce terminam.
21. Ii permite prietenului sa o bata si a doua oara.
22. E extrem de speriata ca o sa o vada cineva, de parca toata lumea sta pe geam, asteptand sa o vada pe ea cum face sex.
23. Vrea sa aiba prieteni barbati, dar nu vrea ca iubitul sa aiba prietene femei.
24. Nu are chef acum, ci peste jumatate de ora. Sau maine.
25. Daca o tratezi precum e imbracata, se supara.
Mai adaugati si voi, eu am febra, ma bag in pat.