Logicom Romania a semnat un acord de parteneriat cu compania americana NetApp, leader recunoscut la nivel mondial in solutii de gestionarea si stocarea datelor. Acordul a intrat in vigoare incepand cu luna august 2014 si desemneaza Logicom ca distribuitor oficial al produselor si solutiilor NetApp pentru Romania.
"Prin parteneriatul cu NetApp, leader pe segmentul de solutii de gestionare si stocarea datelor, valoarea serviciilor oferite de Logicom partenerilor sai crește semnificativ. Prin acest acord, vom reusi sa introducem noi tehnologii ce vor ajuta companiile sa construiasca sisteme mai eficiente si de incredere. Din pozitia in care ne aflam acum putem accesa un semnificativ potential neexploatat pe care l-am identificat in tarile in care suntem prezenti. Suntem foarte oncrezatori ca parteneriatul nostru se va constitui intr-un accelerator de business atat pentru NetApp, cat si pentru Logicom", declara Ciprian Parv, General Manager Logicom Romania.
Michael Papaeracleous, Executive Director Distributie in cadrul Logicom, adauga: "Intentionăm sa promovam NetApp si Cisco impreuna intrucat impartasesc o viziune comuna pentru viitorul Datacenter. Suntem de părere că astfel vom aduce un aport considerabil comunitatii de parteneri Cisco."