diacaf.com: Prestigio lanseaza cea mai rapida tableta: MultiPad Visconte 2 Foto
Prestigio, producator international de dispozitive mobile, electronice si accesorii, prezent in peste 85 de tari prezinta noua tableta cu Windows - Prestigio MultiPad Visconte 2.
"Anul trecut am lansat impreuna cu Microsoft si Intel laptopul PC in forma de tableta Prestigio MultiPad Visconte destinata afacerilor mici si mijlocii, studentilor, dar si celor care-si doresc o tableta cu Windows. Am inteles ca exista o multime de utilizatori care-si doresc dispozitive puternice si mobile cu Windows, fiind deja obisnuiti cu aceste sisteme de operare si cu aplicatiile de afaceri si educationale pe care le ofera acest sistem de operare. Datorita rezultatelor foarte bune obtinute cu primul model, am decis sa lansam o versiune noua, imbunatatita- Visconte 2, cea mai rapida tableta PC Prestigio" a declarat Yuri Antoshkin, General Manager, Prestigio EMEA.
Noul MultiPad Visconte 2 este dotat cu cel mai nou procesor IntelĀ® CeleronĀ® Dual-Core 64-bit de pana la 2.0 GHz pentru performante grafice si mai multa putere. Multitasking-ul si rularea diferitelor aplicatii si programe se poate face foarte usor datorita chipsetului puternic cu care vine echipat Visconte 2.
Articol publicat pe business24.ro