Daca peste cateva luni, seful dumneavoastra va va vedea la birou cu castile la urechi, nu va va putea face nici un fel de repros.
Este foarte probabil ca in acel moment, tocmai ascultati un curs audio, indispensabil pentru formarea dumneavoastra profesionala.
In Australia, o astfel de campanie se bucura de un succes extraordinar. Noii angajati primesc iPod cu toate informatiile necesare pentru activitatea lor.
Din cate se pare, celebrul player pentru fisirele audio digitale pare sa devina un adevarat instrument de lucru mai ales in in companiile australiene, in el fiind descarcate zeci de programele ce contin toate informatiile necesare, de la precizarea rolului sau in organigrama societatii si pana la normele de securitate, de la localurile pentru masa de pranz si pana la barurile unde angajatii pot merge la o bere dupa serviciu.
Singurul risc, exprimat chiar si de autoturii initiativa, este faptul ca acest iPod sa nu cumva sa descurajeze interactiunea intre colegi, care ar putea prefera sa asculte muzica decat sa stea "la taclale".