Hit.ro: Benq a lansat 25 de produse noi pe piata din Romania
Benq a lansat 25 de produse noi pentru Romania, unele dintre ele aflate deja la partenerii distribuitori, altele urmand sa ajunga la acestia in perioada imediat urmatoare.
Avand la baza tendintele pietii, una care are nevoie de din ce in ce mai multa mobilitate si conectivitate, Benq si-a conceput produsele in asa fel incat acestea sa raspunda pietei, fie ca este vorba de un business, fie ca este vorba de scopuri educationale sau de zona de signage.
Cele 10 proiectoare pentru mediile de educatie si business, cu conexiune Cloud, cele patru monitoare profesionale si de gaming, ca si cele 11 ecrane profesionale pentru afisaj electronic (signage), raspund astfel cerintelor mediilor pentru care sunt intentionate, dar si utilizatorului din mediul privat, toate adaptandu-se in functie de nevoile de utilizare.
Printre noutati putem aminti proiectoarele pentru salile foarte mari, de peste 500 de locuri, care pot sluji atat mediul de business, cat si cel academic, monitorul CAD/CAM, care poate face atat segmentului de proiectare industriala, dar si celui de productie, de animatie etc.
Defalcate pe zona stricta careia i se adreseaza, putem spune ca Benq a prezentat 11 display-uri pentru zona de signage, doua monitoare pro/gaming, un monitor destinat segmentului de printing graphics, un monitor CAD/CAM, patru proiectoare profesionale si sase proiectoare destinate zonei de educatie si business, o oferta care practic nu lasa in afara nicio arie dintr-o piata care devine din ce in ce ma segmentata.