It.bzi.ro : Oferta incredibila. Iata cat de putin va costa un iPhone

Potrivit unor surse, Apple va lansa o campanie care va permite clientilor sa poata cumpara noile modele de iPhone la pret redus.
Potrivit Daily Mail, care citeaza site-urile de specialitate MacRumors si 9to5mac, Apple va lansa un program prin care clientii pot schimba un iPhone mai vechi cu un model nou, achitand o diferenta de pret.
Porivit unor surse anonime, Apple a anuntat deja magazinele despre acest proiect.
Desigur, se va tine cont de mai multi factori atunci cand clientul da la schimb un smartphone mai vechi, in primul rand va conta gradul de uzura, dar si culoarea acestuia.
Astfel, daca va schimba un iPhone 4 si 4S de 16GB, clientul ar putea primi o suma cuprinsa intre 120-200 de dolari, iar pentru un iPhone 5 de 16GB ar putea primi 250 de dolari.
Si pana acum Apple a avut un program de reciclare, dar oferea numai o reducere de 10% pentru noile modele.
De acum, clientii care renunta la vechile aparate isi vor primi banii pe loc.
Programul de reciclare este menit sa incurajeze vanzarea de noi produse, in special pe pietele unde clientii au deja smartphone, cum este, spre exemplu, piata din Statele Unite.
De asemenea, Apple incearca in acest fel sa-ti tina clientii departe de ofertele concurentei, in special de telefoanele pe Android, scrie Bloomberg News.
Smartphone-urile reciclate, daca sunt in stare buna, vor fi comercializate la randul lor, la pret redus.
Potrivit Daily Mail, aceasta campania va fi lansata dupa 10 septembrie, cand Apple ar putea scoate pe piata noul iPhone 5S si varianta ieftina, iPhone 5C.