Allview a lansat astazi, 20 iunie, smartphone-ul dual sim V1 Viper. Acesta se remarca prin designul ultra-slim atragator, fiind cel mai subtire telefon din gama Allview, cu o grosime de numai 7,9 mm. Alte calitati ale terminalului sunt puterea procesorului si viteza de operare crescuta.
V1 Viper este dotat cu procesor Quad Core 1,2 GHZ si 1GB de memorie RAM, ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, iar conectivitatea 3G asigura o viteza de download de 21,6 Mbps. Smartphone-ul are o greutate de 124, 9 grame, iar display-ul IPS OGS Gorilla Glass are o diagonala de 4,7". Pretul de achizitionare a telefonului la liber va fi de 1300 lei (TVA inclus).
"Am dorit sa venim pe piata din Romania cu un smartphone puternic, usor de manevrat si cu un design deosebit, care sa devina cea mai buna alegere din categoria sa. V1 Viper are toate aceste calitati si lansam astazi cel mai subtire telefon din gama Allview, care ruleaza cel mai nou sistem de operare Android si care este dotat cu un procesor performant", a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.
V1 Viper dispune de un puternic procesor Quad Core 1.2GHz si 1GB de memorie RAM, cat si de cel mai nou sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean, care ofera o experienta mai fluida si mai rapida. Asta inseamna timpi mai scazuti de reactie a aplicatiilor, optimizarea bateriei si multe alte imbunatatiri, ca de exemplu optiunea de a accesa si crea widget-uri fara deblocarea ecranului.
V1 Viper este dotat cu o camera performanta OV8830 de 8MP cu functie de fotografiere continua si posibilitate de inregistrare Full HD. Partea frontală a telefonului dispune de o a doua camera de 2MP care faciliteaza convorbirile video sau realizarea de autoportrete. Pentru a obtine cel mai reusit portret, se poate folosi functia Beauty Face. Accesul la cele doua camere se poate face fara a debloca ecranul. Camera de 8MP surprinde imagini panoramice atat pe orizontala, cat si pe verticala. Amplificatorul audio Yamaha si sistemul DTS (Digital True Surround) garanteaza calitatea sunetului, iar castile cu un design inovator (incluse) asigura o redare la cea mai inalta fidelitate.
Pachetul de achizitionare va contine trei carcase ce ofera telefonului protectie si un plus de eleganta. Carcasele vin in 3 culori: alb piano, negru mat si albastru metal.

Despre Allview Mobile Romania

Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri si diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania, datorita serviciilor si facilitatilor atasate produselor. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati site-ul companiei la adresa www.allview.ro.