It.bzi.ro: Cele mai performante smartphone-uri la ora actuala

Atunci cand bugetul nu impune nicio restrictie, poti alege cu adevarat intre cele mai bune smartphone-uri ale momentului. HIT.ro iti recomanda cele mai performante 3 smartphone-uri ale momentului.
Pana cand Apple decide sa produca un iPhone mai mare, cele mai cautate smartphone-uri de top ofera un ecran mai mare, alaturi de numeroase optiuni care reflecta cele mai noi tehnologii.
Samsung Galaxy S4
In cifre, noul Samsung Galaxy S4 are ecran de 5 inci full HD, procesor quad-core 1,9.GHz cu nuclee Krait 300 sau procesor octa-core, format din doua quad-core, la 1,6GHz Cortex-A15 si 1,2GHz Cortex-A7. Include memorie RAM de 2GB, spatiu de stocare de la 16 la 64GB si o camera de 13MP.
Dincolo de specificatiile hardware impresionante, Samsung Galaxy S4 include si nenumarate functii software care pot usura viata utilizatorului care stie sa le utilizeze. De la Samsung Knox, care poate separa complet viata profesionala de cea personala pe telefon, pana la Sound & Shot, optiune care permite trimiterea de poze cu scurte clipuri audio, Galaxy S4 include numeroase noutati impresionante si o baterie care rezista mai mult.
HTC One
Dotat cu un ecran de 4,7 inci full HD si procesor quad-core la 1,7GHz, HTC One este cel mai puternic concurent pentru S4 la titlul de smartphone-ul Android al anului. Include 2GB RAM, spatiu de stocare de 32 sau 64GB si o camera foto cu adevarat speciala.
Tehnologia UltraPixel limiteaza rezolutia camerei foto HTC One la 4MP, dar calitatea pozelor este cu adevarat impresionanta. Dincolo de camera foto inovatoare, HTC One se lauda cu interfata HTC Sense, care combina cele mai bune idei din Android si Windows Phone in functia Blink Feed, un News Feed avansat disponibil pe fundalul ecranului.
Nokia Lumia 920
Chiar daca specificatiile hardware ale smartphone-ului Nokia nu se ridica la inaltimea concurentei, modul in care a fost creat telefonul ofera o experienta la fel de reusita. Nokia Lumia 920 are procesor dual-core 1,5 GHz, 1 GB RAM, dar impresioneaza prin ecranul de 4,5 inci cu tehnologia PureMotion HD+.
Dincolo de sincronizarea excelenta cu orice gadget Windows 8 si functiile deosebite ale interfetei cu Live Tiles, Nokia Lumia 920 merita un loc fruntas in acest an datorita camerei de 8MP, cu tehnologie PureView si obiectiv Carl Zeiss.