Gandul.info : ZIUA PAMANTULUI 2013, sarbatorita de Google printr-un Doodle. ZIUA PAMANTULUI: cum a aparut si unde se sarbatoreste. Descopera minunile naturii din logo-ul Google.

ZIUA PAMANTULUI 2013, 22 aprilie 2013, a fost sarbatorita pe 22 aprilie 2013 de Google printr-un Doodle interactiv. In Google Doodle-ul pentru ZIUA PAMANTULUI 2013, utilizatorii au putut interactiona cu un peisaj de primavara, cu munti, copaci, rauri si iarba verde, pe care erau scrise literele care formau cuvantul Google.
ZIUA PAMANTULUI 2013 este cea de-a 43-a data cand se sarbatoreste ZIUA PAMANTULUI , zi in care oamenii dovedesc ca pretuiesc natura si trag un semnal de alarma cu privire la protejarea sa. ZIUA PAMANTULUI s-a nascut in SUA, in 1970, intr-o perioada in care au avut loc mai multe evenimente cu insemnatate, precum un accident nuclear la o centrala din Carolina de Sud, o revolta a studentilor impotriva razboiului din Cambodgia, iar protejarea mediului inconjurator a devenit o tema centrala in muzica vremii.