it.bzi.ro: Cele mai bune aplicatii mobile pentru fashion si shopping

Majoritatea aplicatiilor mobile destinate femeilor ofera sfaturi pentru ingrijire, wellness, diete, dar si ultimele informatii in materie de fashion si styling.
Printre cele mai utilizate aplicatii mobile pentru femei se numara Stylish Girl - Fashion Closet siTrendstop Fashion TrendTracker. Prima aplicatie este construita in jurul unui shop online si permite organizarea unei garderobe pentru inspiratia zilnica, in timp ce a doua furnizeaza ultimele stiri in materie de design si moda.
"O alta aplicatie utila doamnelor este RedLaser, care scaneaza codul de bare al produsului pe care doresc sa-l cumpere si le arata cel mai bun pret si magazinul de unde pot sa-l achizitioneze", a spusMarius Boca - The PhoneGeeks, divizia specializata de tehnica si telefonie mobila a EuroGsm.
In plus fata de aplicatiile mobile de fashion si shopping, femeile gasesc utile si aplicatiile cu sfaturi de ingrijire personala sau diete, precum Calorie Counter, prin care pot urmari numarul de calorii consumat zilnic si sfaturi pentru a-si pastra forma fizica.