DIGISPORT: E dureros! Dan Alexa, anunt despre viitorul sau dupa ce a retrogradat cu Dunarea Calarasi
Hermannstadt - Dunarea Calarasi 2-1. Retrogradare dramatica pentru formatia lui Dan Alexa. Golul care a trimis-o pe Dunarea Calarasi in Liga 2 a fost marcat in minutul 90+6.
- E dureros, pe langa acel gol am avut ocazia sa facem 2-0. La 0-0 am ratat de trei ori in situatii de 1 la 1 cu portarul. Felicit Hermannstadt-ul, ma bucur pentru ei, le doresc succes la baraj. A fost un meci pe care, din punctul meu de vedere, l-am controlat. Am avut ocazii foarte multe, a spus Dan Alexa la final.
Meciul a inceput cu o intarziere de 30 de minute, din cauza faptul ca la Sibiu a plouat torential, iar gazonul era inundat. Desi s-a pus problema ca partida sa se joace luni, Ovidiu Hategan a luat decizia ca aceasta sa se dispute duminica.
- Eu nu mi-as fi dorit sa se joace, dar nu de asta am pierdut. Am avut meciul in mana, e al cincilea meci pe care il pierdem dupa minutul 90, a mai spus Dan Alexa.

Dan Alexa: Nu stiu daca voi ramane

Viitorul lui Dan Alexa a devenit incert dupa ce Dunarea Calarasi a retrogradat in Liga 2. In iarna, Dan Alexa a fost si pe lista lui Gigi Becali.
- Nu stiu ce se va intampla cu echipa, cei care decid vor lua deciziile. Nu stiu daca voi ramane, acum sunt foarte suparat. E incredibil sa retrogradezi in urma unui gol luat in minutul 90+6, a mai spus Dan Alexa.

(Sursa: digisport.ro)