Liga 1: Dunarea Calarasi invinge Dinamo si face un pas urias spre evitarea retrogradarii
Dunarea Calarasi a facut un pas urias spre evitarea retrogradarii dupa ce a obtinut o victorie de senzatie in fata celor de la Dinamo. Calarasenii s-au impus cu scorul de 1-0, suficient pentru a obtine 3 puncte de aur. A fost o partida in care Dinamo a dat o replica palida, echipa mai buna fiind cea care avea nevoie de un rezultat bun pentru spera la salvare. Unicul gol a fost inscris de Ammari in minutul 69, acesta reluand in plasa din 11 metri cu un sut plasat care l-a prins pe picior gresit pe portarul advers. In urma acestei victorii Dunarea a parasit penultimul loc, retrogradabil direct, si a urcat pe pozitia de baraj. Dan Alexa a schimbat tactica, jucand mult mai ofensiv decat ne obisnuise. Dunarea a avut posesie superioara (52% in prima repriza si 58% in repriza a doua) si 6 suturi la poarta dintre care 2 pe spatiul portii. Dinamo a fost depasita de Dunarea la toate capitolele.

ECHIPELE DE START

- Dunarea Calarasi: Straton - Gligorov, Dobrosavlevici, Luchim Mendy - G. Enache, G. Simion, Henderson, D. Benzar - G. Iancu, Ammari. Rezerve: Calancea, Sarghi, Keyta, St. Filip, Honciu, Souda, V .Munteanu. Antrenor: Dan Alexa.

- Dinamo: Mutiu - Dussaut, R. Grigore, Klimavicius, Aliji - Zenke, N'Diaye, Nistor, Sorescu - Montini, D. Popa.Rezerve: Mandanda, Ciobotariu, I. Serban, R. Jaadi, Papazoglou, Christovao, C. Magureanu. Antrenor: Mircea Rednic.