Ministrul Tineretului si Sportului indeamna oamenii sa faca miscare

estiri.ro - Stiri

Cauta inRSS
 Stiri / Sport / Atletism
Ministrul Tineretului si Sportului indeamna oamenii sa faca miscare
Ministrul Tineretului si Sportului indeamna oamenii sa faca miscare
Bucharest Running Club, organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania omologate international, a sustinut astazi o coferinta de presa gazduita de Ministerului Tineretului si Sportului
Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania omologate international, a sustinut astazi, joi, 28 februarie, o conferinta de presa, gazduita de Ministerul Tineretului si Sportului, pentru a anunta calendarul evenimentelor si noutatile pentru anul 2019.
Au luat cuvantul Constantin Bogdan Matei, Ministrul Tineretului si Sportului, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Anelise Moldovan, Marketing & Communication Manager, Porsche Romania, Corina Vasile, Director Comunicare, Raiffeisen Bank, Sergiu Petre,Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Ramona Ciocodei, Communication Manager, McDonalds Romania, Ionut Ionescu, Marketing Manager, Kvantumsport, Adina Enea-Category Manager Specialities & Baked RO, Intersnack Romania, Razvan Ionescu, Director de Marketing, Impact, Elena Gheorghita, Marketing Manager, Hervis Romania, alaturi de Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Paolo Ottone, Director General Bucharest RUNNING CLUB.
Calendarul Bucharest Running Club pentru anul acesta este: 7 aprilie- Bucharest 10K&FAMILY RUN, 11-12 mai Bucharest HALF MARATHON si 12-13 octombrie - Bucharest MARATHON.
- In calitatea mea de profesor de educatie fizica si sport, ma bucur ca indemnati oamenii sa faca miscare! Am si eu un fiu de 8 ani si stiu ca miscarea aduce beneficii. Ma bucur ca ati reusit sa adunati un grup de firme care sa sustina sportul. Sper sa scoatem in acest fel cat mai multi copii la miscare. Ceea ce faceti dvs. azi este un pas spre o viata sanatoasa, a spus Ministrul Tineretului si Sportului.
In premiera in Romania, toate evenimentele Bucharest RUNNING CLUB vor beneficia integral de tehnologia MYLAPS dedicata evenimentelor sportive - platforma de inscrieri, aplicatia pentru eveniment, sistemul de cronometrare. Usor de utilizat, accesibila atat de pe laptop/PC, cat si de pe orice tip de dispozitiv mobil, platforma ofera posibilitatea de a te inregistra la oricare dintre cursele din cadrul unui eveniment, dar si pe aceea de a face cadou o inscriere.
Suporterii alergatorilor aflati in cursa pot urmari transmisiunile live ale evenimentelor, dar si evolutia in timp real (live-tracking) a celor aflati in cursa.
Bucharest RUNNING CLUB anunta organizarea TerraLongaTrail'n'Bike, prima competitie sportiva din afara Bucurestiului, precum si prima cursa de alergare montana si mountain bike organizata in zona Tarlungeni (jud. Brasov). Pozitionarea TerraLonga pe harta evenimentelor sportive va avea, cu siguranta, efecte economice, sociale si de mediu asupra comunitatilor locale si regionale, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Notorietatea si expunerea la nivel national pe care evenimentul le ofera vor impune Tarlungeniul ca destinatie de turism sportiv si, in egala masura, de turism rural.
TerraLonga Trail'n'Bike se va desfasura in zilele de 17 august (cursele de alergare montana) si 18 august (cursele de MTB) si este co-organizat de Asociatia Judeteana de Atletism Brasov si sustinut de Primaria si Consiliul Local Tarlungeni.

Printre noutatile prezentate anul acesta, Bucharest RUNNING CLUB anunta parteneriatul cu Kvantumsport, distribuitorul local ai marcii Under Amour, care va deveni Partener Tehnic ai Semimaratonului Bucuresti si Maratonului Bucuresti 2019, prezenta Hotelului Intercontinental in calitate de Hotel Oficial al Bucharest 10K&FAMILY RUN, Semimaratonului Bucuresti si Maratonului Bucuresti precum si prezenta sponsorilor nou veniti - Albalact si Greenfield, sponsor Cursa Stafeta in cadrul Semimaratonului Bucuresti.

Bucharest 10k& FAMILY RUN deschide sezonul evenimentelor de alergare lansand provocarea de a petrece o zi in aer liber alaturi de cei dragi si de a alerga impreuna, in paralel cu atletii romani si straini, imbinand performanta 10 kilometri cursa acreditata si inclusa in calendarele internationale cu distractia in familie. In cel de-al doilea week-end al lunii mai si in cel de-al doilea weekend al lunii octombrie se vor defasura evenimentele devenite deja traditionale Bucharest Half Marathon si Bucharest Marathon, aflate la cea de a VIII- a editie, respectiv la cea de a XII-a. Pentru aceste doua evenimente, zilele de sambata vor fi dedicate curselor copiilor, adolescentilor si Cursei Populare, iar duminicile curselor competitive.

- Ma bucur ca tara noastra gazduieste evenimente care au devenit deja o traditie. Este o onoare ca Bucurestiul face parte din acest circuit elitist unde se regasesc si alte orase importante ale lumii. Organizatorii reusesc an de an sa creeze curse la care au de castigat nu doar concurentii, ci si toti locuitorii capitalei. Cauzele sociale pentru care alearga maratonistii arata inca o data ca acestora le pasa de oamenii mai putin norocosi. Acesta este un motiv in plus sa incurajez astfel de competitii. Le urez succes tuturor participantilor si salut intiativele celor de la Bucharest RUNNING CLUB, a declarat Constantin Bogdan Matei, Ministrul Tineretului si Sportului.

- Ne bucuram sa sprijinim, pentru al patrulea an consecutiv, cursa UNIQA Asigurari Bucharest 10k & Family Run, in parteneriat cu Bucharest RUNNING CLUB. UNIQA Asigurari foloseste fiecare oportunitate pentru a incuraja un stil de viaE›a sanatos in randul publicului larg si al angajatilor sai. Acest eveniment a devenit o tradiE›ie pentru iubitorii de alergare, oferindu-le ocazia de a se relaxa prin practicarea sportului alaturi de familie si de cei dragi, dar si de a se implica in sustinerea unei cauze caritabile. Pentru UNIQA Asigurari, numarul 10 are si o alta semnificatie in 2019, intrucat compania sarbatoreste un deceniu de existenta in piaE›a de asigurari din Romania. Prin astfel de parteneriate, credem ca ne putem continua sa aducem un plus de valoare in viaE›a oamenilor, ajutandu-i sa isi construiasca un viitor sanatos, a declarat Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurari.

- La Porsche Romania/Volkswagen stim ce inseamna sa dai tot ce ai mai bun, sa construiesti cu rabdare si sa te bucuri pe podium. Suntem alaturi de participantii la competiE›ii si ii felicitam pentru ca indraznesc sa-si depaseasca limitele si sa creada in potentialul lor. Participarea la astfel de competitii are un rezultat vizibil, al performantei si un altul mai greu de cuantificat, anume valoarea care deriva din faptul ca-i inspiri pe cei din jur, a declarat Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen.

- In cei 12 ani de cand susE›ine Maratonul Bucuresti, Raiffeisen Bank a avut bucuria sa urmareasca evolutia extraordinara a acestui proiect si cresterea sa, nu numai in cifre, de la 900 de participanti in 2007 la 19.000 in 2018, ci si in popularitate in randul alergatorilor si in numarul de realizari la nivelul societatii romanesti. Sustinem in continuare sportul ca stil de viata sanatos si tocmai de aceea pastram convingerea ca alergarea imbunatateste calitatea vietii, fiind in acelasi timp constienti ca promovarea valorilor acestui sport are nevoie de un angajament pe termen lung si un parteneriat consecvent, a declarat Corina Vasile, Director Comunicare, Raiffeisen Bank.
- Multumim sponsorilor si partenerilor institutionali traditionali pentru suportul constant, precum si celor care s-au alaturat anul acesta familiei Bucharest RUNNING CLUB. Le multumesc atat celor care alearga an de an la competitiile pe care le organizam, precum si celor care vor participa pentru prima data in 2019, a afirmat Valeria Racila van Groningen, Presedinta Bucharest RUNNING CLUB.
- Beneficiile alergarii sunt nenumarate printre care: crearea unei dispoziE›ii placute, imbunatatirea sanataE›ii dar petrecerea timpului liber printr-o activitate placuta. In plus, ce poate fi mai frumos decat sa alergi impreuna cu familia la un eveniment sportiv? Buna dispozitie, oameni dragi alaturi si sentimentul ca faci ceva pentru sanatatea ta si a celor apropiati sunt ingredientele perfecte pentru reteta fericirii, a declarat Elena Gheorghita, Marketing Manager, Hervis Sports & Fashion Romania
Bucharest RUNNING CLUB este organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania, Bucharest Running Club premier events. Incepand cu anul 2008, Bucurestiul a fost inclus in circuitul international al maratoanelor, alaturandu-se celorlalte capitale europene care gazduiesc anual astfel de competitii.
Calendarul de evenimente din acest an cuprinde cea de-a 4-a ediE›ie a Bucharest 10K& Family Run din data de 7 aprilie, ediE›ia a 8-a a Bucharest HALF MARATHON din 11-12 mai, precum si cea de-a 12-a ediE›ie a Bucharest MARATHON din 12-13 octombrie. Toate competiE›iile Bucharest RUNNING CLUB sunt acreditate si inscrise in calendarul internaE›ional al AIMS (AsociaE›ia Internationala a Maratoanelor si Semimaratoanelor) si IAAF. BRC a dezvoltat in Romania modelul asocierii competitiilor de alergare cu o cauza sociala, umanitara sau ecologica iar in prezent sunt peste 30 cauze partenere ale evenimentelor.
Acestea cumuleaza fonduri de 50.000 -100.000 euro anual pentru proiectele comunitare, sociale, educationale, ecologice prezentate.
BRC a fost primul ONG care a demarat o platforma de voluntariat sportiv in Romania, www.voluntarinsport.ro iar in prezent colaboreaza cu peste 1.000 voluntari activi care se implica in proiecte si evenimente sportive. BRC organizeaza competitii proprii dar si evenimente de sport de masa pentru companii si ONG-uri. De la infiinE›are, BRC a organizat peste 100 de evenimente de alergare, miscare in aer liber, sport de masa, voluntariat, educatie, comunicare, dezvoltare comunitara.
Site-urile oficiale ale Bucharest RUNNING CLUB sunt: www.bucuresti10km.ro, www.bucuresti21km.ro, www.bucharest-marathon.com, www.voluntarinsport.ro, www.abrc.ro. FB/ Bucharest10km; Bucharest21km; BucharestMarathon; BucharestRuningClub; VoluntarInSport; #RunInBucharest.
(Joi 28.02.2019 17:04, Mireille Astrid POPA) © estiri.ro
 Alte articole din aceasta categorie
Volkswagen Bucharest HALF MARATHON a atras aproape 18.000 de alergatori sambata, 11 mai si duminica, 12 mai (12.05.2019)
(07.04.2019)
Valeria van Groningen: "Sper ca toti alergatorii sa alerge si la varsta mea, de 61 de ani!" (14.10.2018)
A 11-a editie a Raiffeisen Bank Bucharest Marathon (13.10.2018)
Noutati la cea de-a saptea editie a Volkswagen Half Marathon 2018 (10.05.2018)
Maratonul Bucuresti 2017, aflat la cea de-a 10-a editie, aplica pentru IAAF Bronze Label (02.10.2017)
Noutatile celei de-a 6-a editii a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti (09.05.2017)
Restrictionarea traficului rutier in Bucuresti OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti 13-14 mai 2017 (08.05.2017)
START UNIQA Asigurari Bucharest 10k&FAMILY RUN 2017 (02.04.2017)
Uniqa Asigurari Bucharest 10k&Family Runle: Campioanele olimpice Laura Badea, Viorica Susanu si Valeria Racila Van Groningen au vizitat Scoala Finlandeza si Liceul Gheorghe Lazar (14.03.2017)
 CURS VALUTAR
Luni 23.09.2019
1 EUR 4.7432 lei +0.04%
1 USD 4.2921 lei +0.18%
1 HUF 0.0143 lei +0.08%
1 RUB 0.0673 lei +0.75%
1 BGN 2.4252 lei +0.04%
1 MDL 0.2430 lei +0.08%
1 Gr. AUR 207.5291 lei +0.63%
Toate valutele
Vineri 20.09.2019, BNR
Penthouse de vanzare - Maria Rosetti 38
Interviu / Exclusiv
Gheorghe Florescu: Daca barbatul i-ar face iubitei lui o cafea buna, sunt convins ca oamenii nu ar mai divorta!

Gheorghe Florescu: Daca barbatul i-ar face iubitei lui o cafea buna, sunt convins ca oamenii nu ar mai divorta!

Ultimele cautari
rezultate titularizare 2009 focsani
accidente rutiere 2010 bucuresti
banea ioan medias sibiu
bijuterii italiene
9999 and 11
satu mare posturi vacante invatamant
accident rutier 25 03 2010
carmen plesea
accide
raluca
Top cautari
telefonul telespectatorului la protv
rezultate titularizare educatoare bucuresti 2011
antena
isj satu mare posturi propuse pentru restrangere
raluca
accidente rutiere 2010 cluj bihor
lista
pro
rezultate
accident
Reteaua de siteuri

© 2002 - 2019 estiri.ro. Toate drepturile rezervate.
gazduire siteuri
gazduit de fhr.ro
Pagina generata in 0.0400 sec.