www.click.ro informeaza: Esecul sever (1-4) suferit de Dinamo, la Giurgiu, cu Astra, a starnit furia fanilor echipei bucurestene. Acestia au agresat-o fizic pe soția lui Sergiu Hanca, iar mijlocasul a declarat ca isi va rezilia contractul.
Potrivit telekomsport.ro, dupa unicul gol al lui Dinamo, inscris chiar de Hanca, sotia acestuia, Andreea, a intrat in conflict cu fanii dinamovisti, care ar fi agresat-o.
Inteleg ca sotia lui Hanca a fost agresata fizic. Asa am inteles. Am vorbit putin cu el la telefon. Era preocupat sa o linisteasca pe sotia lui. Asteptam sa treaca aceasta noapte. Sa ne linistim. Vom discuta maine. Vrem sa intelegem ce s-a intamplat. Daca e asa cum spune el, lucrurile sunt extrem de grave. Daca s-a intamplat asa ceva, este inacceptabil, indiferent de situatie, de oricine", a declarat Alexandru David, presedintele CA al FC Dinamo, la Digisport.
Mijlocasul Hanca a plecat de la stadionul din Giurgiu alaturi de sotie, separat de echipa.
Astra Giurgiu a invins cu 4-1 (2-0) pe Dinamo Bucuresti, intr-un meci contand pentru etapa cu numarul 21 a Ligii I. Golurile au fost marcate de Llullaku (min. 7), Bus (min. 36), Gheorghe (min. 68) si Rosu (min. 71), respectiv Hanca (min. 77).
In urma acestui rezultat, Astra ocupa locul 5 in clasamentul Ligii 1, cu 31 de puncte, iar Dinamo se afla pe 11, cu 22 de puncte.