Nationala de handbal feminin a Romaniei s-a calificat in semifinala Campionatului European 2018 din Franta si se afla in fata unei performante istorice. Romania joaca impotriva Rusiei in semifinala, iar daca fetele noastre vor reusi sa se impuna, vor da piept cu castigatoarea dintre Olanda si Franta.

Adversara Romaniei, Rusia, favorits la Campionatul Mondial

Nationala de handbal a Romaniei s-a calificat in semifinalele Campionatului European de Handbal din Franta, dar nu va putea conta in meciul cu Rusia pe cea mai buna jucatoare din lume. Absenta Cristinei Neagu ne scade considerabil sansele la calificarea in finala si implicit la castigarea trofeului, cred bookmakerii, tinand cont de cotele oferite.
Cum arata cotele pentru semifinala Rusia - Romania
- Victorie Rusia - 1.19
- Egal - 13:00
- Victorie Romania - 6.75
In acest moment, Romania este cotata cu ultima sansa la castigarea Campionatului European. Un succes al handbalistelor noastre la Euro are cota 11.00. Rusia si Franta, echipele calificate din cealalta grupa principala, sunt marele favorite.
Cum arata cotele inaintea semifinalelor:
- Rusia 2.30
- Franta 2.30
- Olanda - 8.00
- Romania - 11.00
Cota Romaniei a crescut simtitor, dupa accidentarea Cristinei Neagu. Dupa parcursul excelent din prima faza a grupelor, nationala lui Martin Ambros era a treia favorita la trofeu (cota 4.00), in timp ce dupa infrangerea cu Olanda crescuse la 6.50. Semifinala Campionatului European de handbal feminin, dintre Rusia si Romania se disputa vineri, 14 decembrie de la ora 18:30 si este LIVE TEXT, pe digisport.ro.

(Sursa: digisport.ro)