FANATIK: Mircea Rednic a transmis un mesaj pe Facebook inainte de meciul Dinamo - Dunarea Calarasi
Mircea Rednic se pregateste de primul meci de la intoarcerea pe banca tehnica a lui Dinamo Bucuresti. Cainii vor juca acasa cu Dunarea Calarasi, iar tehnicianul face apel la fanii dinamovisti sa treaca peste problemele din ultima vreme si peste rezultatele foarte slabe din acest sezon si sa vina in numar cat mai mare la partida cu trupa antrenata de Dan Alexa pentru a-si susține favoritii. Dupa ce a fost dat afara de la Al Faisaly, tehnicianul roman s-a intors in Romania si a fost numit in functia de antrenor la Dinamo Bucuresti. Trupa din Stefan cel Mare se afla pe locul 12 in Liga 1 Betano dupa 11 etape disputate din actualul sezon, insa Rednic promite sa duca echipa in play-off, chiar daca este constient ca nu are la dispozitie un lot valoros. Intr-un mesaj postat pe Facebook, Mircea Rednic indeamna suflarea dinamovista sa uite de toate problemele de la club si sa se intoarca la stadion.

Mircea Rednic a transmis un mesaj pe Facebook inainte de meciul Dinamo â€" Dunarea Calarasi

- Puteam sa va spun multe. Avem foarte multe cantece frumoase si care mi-au intrat la suflet, dar cel mai reprezentativ pentru mine este: Fie vreme buna, fie vreme rea, caini pana la moarte si dincolo de ea. Daca ne respectam si intelegem aceste cuvinte, veniti aproape de echipa! Cum si eu am lasat toate ambitiile si orgoliile. Eu sunt din zodia Berbec, cateodata sunt mai berbec decat berbecii, dar acum am inteles ca Dinamo are nevoie de mine, Dinamo are nevoie de voi. Sper sa veniti in numar cat mai mare, sa fiti alaturi de echipa, este mesajul pe care il transmite Rednic suporterilor dinamovisti.

Dinamo Bucuresti joaca impotriva celor de la Dunarea Calarasi, luni, 22 octombrie, de la ora 21.00, in runda cu numarul 12 din Liga 1 Betano. Meciul se va disputa in stadionul din Stefan cel Mare.

Sursa: fanatik.ro