Dubla campioana olimpica la gimnastica recunoaste ca acum dupa ce a trecut pragul varstei de 30 de ani, acorda o atenție mai mare ingrijirii tenului si trupului. Monica Rosu a ales Soma Clinic, o clinica de estetica medicala din Capitala.
Desi am ajuns pe mana medicilor esteticieni Nico Ferariu si Khalid Al- Falah nu e cazul sa imi fac vreo intervenție estetica, desi nu sunt impotriva lor! Cand va fi cazul, cu siguranța voi ajunge si la bisturiu, dar asta cel mai probabil se va intampla abia dupa ce voi deveni mamica. Pana atunci insa, am grija atat de corpul meu sa il pastrez tonifiat, dar si de ten sa evit pe cat posibil primele semne ale imbatranirii. Cu ajutorul aparatului Sciton mi-am putut tonifia atat fața, cat si parți ale corpului, a marturisit Monica Rosu.
La Soma Clinic punem la dispoziția clientelor o tehnologie moderna de rejuvenare. SkinTyte - disponibil pe platforma laser Sciton Joule elibereaza lumina infrarosie intr-o secvența rapida de impulsuri usoare. Ele se repeta pe zona de tratamentin funcție de necesitate. La finalul fiecarei sedințe este vizibila fermitatea pielii. Durata tratamentului este de 30-40 minute, in funcție de zona tratata. Tratamentul este o alternativa la alte proceduri invazive, ne-a marturisit medicul estetician Khalid Al - Falah.