Lotul olimpic masculin de canotaj se afla in pregatiri la Napoli. Tricolorii au fugit de frigul din Romania si se pregatesc in voie in Italia.
Frumusetea, constanta si forta canotajului romanesc nu inceteaza nicio clipa. Ele aduc intotdeauna marile performante. Astfel, Lotul Olimpic masculin se afla acum in pregatiri la Napoli, in Italia. Pentru baietii nostri va urma Trialul international Piediluco, intre 6 si 8 aprilie, o regata la care concureaza barcile mici (simplu si dublu rame), cu scopul de a realiza selectia pentru loturile nationale ale Italiei. La regata participa in mod frecvent un numar de o mie de sportivi italieni si cateva sute din alte tari. Va veni apoi Regata Memorial Paolo d'Aloja (Piediluco, 13-15 aprilie), un concurs international la care vom fi prezenti cu 25 de canotori.
Se vor forma echipaje in functie de participanti, iar scopul concursului este verificarea nivelului de pregatire, precum si testarea adversarilor in vederea abordarii marilor competitii ale anului, Campionatele Europene si Mondiale. MULT SUCCES CANOTORILOR ROMANI IN PREGATIRI SI CONCURSURI, se scrie intr-o postare Faderatia Romana de Canotaj.