In primavara trecuta, la Iasi, Cluj si Bucuresti hostese inarmate cu mere declarau un zambitor razboi fumatului, adresand fumatorilor pe care ii intalneau in cale o provocare importanta: sa schimbe un obicei daunator sanatatii, cu un fruct.Imi dai tigara pe care o fumezi in schimbul acestui mar?, intrebau ele.
Poate din cauza merelor, provocarea s-a dovedit irezistibila si multi le-au dat nu doar tigara pe care o fumau, ci chiar si intregul pachet din buzunar. Cruciada fetelor este doar unul dintre episoadele mai amplei campanii PROFI iubeste sanatatea, ce include organizarea unor crosuri in Bucuresti si Timisoara, sau parteneriatul cu Federatia Romana de Handbal, pentru sustinerea echipei nationale de handbal feminin.
Fetele din nationala de handbal feminin au venit vineri, la magazinul Profi din Strada Pajurei nr. 7, insotite de antrenorul lor, spaniolul Ambros Martin.
Acestea au fost asaltate de fani si le-au dat autografe pe fotografiile lor, pe steaguri si chiar si pe piele (un fan a dorit un autograf pe brat).
Cativa copii au venit cu steagul Romaniei si au preferat sa ia autografe de la sportive chiar pe acesta.