Huff.ro informeaza: Gica Popescu, discurs emotionant la inmormantarea lui Didi Prodan
Didi Prodan a fost condus azi pe ultimul drum. La inmormantare au fost prezenti colegii, prietenii si multi oameni care l-au indragit. Unul dintre momentele emotionante de la inmormantarea lui Didi Prodan a fost discursul lui Gica Popescu.
- Mi-ar fi fost aproape imposibil sa va vorbesc liber in acest moment, motiv pentru care am scris cateva randuri despre Didi, randuri pe care si sa le citesc mi-e foarte greu. Inca nu-mi vine sa cred unde ne aflam acum, pentru ce ne-am adunat aici. Am pierdut un coleg si un prieten pe care orice om si l-ar fi dorit aproape. Un suflet mare, care iubea atat de mult oamenii si raspandea in jurul lui numai bucurie. Cine l-a cunoscut pe Didi stie ca era de ajuns sa-l vezi zambind ca sa te binedispuna, iar daca iti mai spunea si o poveste, iti schimba cu totul ziua. Plecarea lui ne-a sfasiat pe toti. Pe cat de mari au fost bucuriile traite impreuna, pe atat de dureroasa este despartirea de el. Avea planuri atat de mari cu fotbalul si isi dorea din toata inima sa schimbe lucrurile, sa le faca sa straluceasca la fel ca inainte. Generatia noastra de aur nu mai e in formula completa. Ne e teribil de greu sa jucam in minus, dar ii promitem lui Didi ca o sa facem tot ce ne sta in putinta pentru ca el sa-si vada, de acolo, de sus, visurile implinite.

Didi Prodan i-a trimis un mesaj lui Gica Popescu inainte sa moara

Didi Prodan a vorbit prin mesaje cu Gica Popescu inainte de a murit. In timpul discursului, Gica Popescu a spus ce i-a transmis Didi Prodan.
- Cu cateva minute inainte ca el sa ne paraseasca, ultimele lui cuvinte pentru mine au fost: SUNT ALATURI DE TINE, GICA! Da, Didi, simt asta, chiar daca nu mai esti aici, vei fi prezent in sufletul meu pentru totdeauna. Ramas bun, prieten de aur!, au fost cuvintele rostite de Gheorghe Popescu.

(Sursa: huff.ro)