Libertatea informeaza: Stefania, fiica lui Daniel Prodan, face sambata 19 ani. Ce destin crunt, e ziua in care parintele sau va fi inmormantat!
Stefania implineste sambata 19 ani. Ce destin crunt, e ziua in care parintele sau va fi inmormantat! Fata parea distrusa de pierderea pe care a suferit-o. Si-a ascuns fata pentru a nu i se vedea lacrimile! Dupa ce a fost alungat de la FRF, Prodan a continuat lupta cu cei pe care ii numea securisti si gropari ai fotbalului romanesc. Nu a simtit ca are colegii de generatie alaturi si s-a simtit izolat, abandonat. Nu-l mai inghitea deloc pe Anghel Iordanescu, tradatorul Generatiei de Aur. Dar, mai presus de toti, a pus la inima clinciurile cu personajele aterizate la FRF:
- Niciodata n-o sa-l iert pe Burleanu, ca mi-a luat din cont banii de scoala ai fetei.
Didi Prodan are o fata, Stefania, studenta in primul an la o facultate in Olanda.

Cum a pierdut Prodan banii de facultate ai fetei

Prodan a pierdut un proces de calomnie intentat de Burleanu. Presedintele FRF a castigat si l-a executat pe fostul international, tragandu-i din cont suma de 7.000 de euro. Prodan a fost concediat de noua conducere a FRF in iulie 2014, din postul de director sportiv si a contestat desfacerea contractului de munca in august la Tribunalul Ilfov. El fusese acuzat de neglijente la decontarea unor diurne catre fotbalistii nationalei sub 17 ani, la deplasarea in Feroe si Marea Britanie. Dupa un an de procese a obtinut in prima instanta doar o adeverinta de salariu. In acest an, in luna aprilie, a pierdut si apelul in mod definitiv, iar saptamana trecuta a pierdut la Inalta Curte si cererea prin care recuza completul care i l-a respins. Didi si Licinia, sotia lui, mai au un baiat, Razvan, care are 16 ani.

(Sursa: Lbertatea)