Sport.ro: Mai sunt bilete: Steaua deschide casele marti, de la ora 10:00! Visul Champions League: Steaua - Manchester City, marti, 21:45, la ProTV! SHOW-ul incepe la 20:30 la ProTV!

City il ia pe Bravo!
Cu o seara inainte de meciul cu Steaua, Pep Guardiola a facut al saptelea transfer din aceasta vara! Englezii s-au inteles cu Claudio Bravo, portarul de la Barcelona! Chilianul nu se multumeste cu sistemul de rotatie al lui Luis Enrique si a decis sa plece la City, anunta Sport.es. Englezii ofera 25 de milioane de euro pentru transfer, iar Barcelona e dispusa sa accepte. Intrebat la Bucuresti despre venirea lui Bravo, Guardiola nu a dorit sa comenteze: "Nu vorbesc despre jucatorii altor echipe", a spus catalanul.

PRESIUNE PE HART!
Dupa 10 ani petrecuti la City, Joe Hart isi face griji pentri locul sau. Guardiola prefera un portar cu joc de picior bun, iar englezul nu se ridica la pretentiile antrenorului sau. Hart nu a fost folosit in prima etapa din Premier League, contra lui Sunderland. "Joe s-a comportat ca un profesionist de cand am venit eu la acest club. Nu am ce sa-i reprosez", s-a limitat sa spuna Guardiola in conferinta de la Bucuresti.

Mai sunt bilete!
Steaua mai are bilete de vanzare pentru meciul cu Manchester City! Casele de la stadion sunt deschise marti dimineata, de la ora 10:00! Steaua asteapta peste 50.000 de oameni pe National Arena la confruntarea cu Manchester City din play-off-ul Champions League!
Steaua - Manchester City, marti, 21:45, in direct la ProTV! SHOW-ul incepe de la 20:30 la ProTV!

Pep: nu ma supar daca luam bataie la Bucuresti!
Guardiola nu se supara daca Steaua il bate la Bucuresti!
- Semnez, daca imi spuneti ca pierd aici, dar ne calificam! a glumit Guardiola.
Steaua-City e marti seara de la 21.45, la PRO TV!